Szabályozók kis méretű bioreaktorhoz

Szabályozók kis méretű bioreaktorhoz: ha kisméretű bioreaktorokkal dolgozik, 50 ml-es térfogattól, akkor szükséges a megfelelő folyamat paraméterek, a pH, a hőmérséklet, az oldott oxigén, a hab/szint és a fordulatszám érzékelése és szabályozása.

Szabályozók kisméretű bioreaktorokhoz

Az Applikon által gyártott myControl a legfejlettebb kontroller, ami kisméretű bioreaktorokhoz beszerezhető. A berendezés 50 – 2700 mL-es berendezéseket képes irányítani, és könnyedén beállítható mikrobiális, vagy sejtes tenyésztéshez.

A beépített szoftver interface lehetővé teszi egy számítógép, tablet, vagy okostelefon csatlakoztatását, így a berendezés távolról is üzemeltethető.

Az eszközt előre konfigurált és használatra kész állapotban szállítjuk. A személyre szabhatóság érdekében további szabályozókörök, szenzorok, keverők, vagy egy külső I/O egység is csatlakoztathatóak hozzá. Mivel moduláris felépítésű, a konfiguráció a későbbiekben igény szerint változtatható, ha a más kísérleti körülményeknek kell megfelelnie.

A berendezés képes a 250 – 1000 ml térfogatú MiniBioreaktorok, az 1 – 3 l-es autoklávozható bioreaktorok, valamint a 3 l-es Cellready egyszer használatos bioreaktor szabályozására.

Szabályozók kis méretű bioreaktorhoz előnyei:

  • PID és autotuning adaptív szabályozással
  • Távolról is üzemeltethető okostelefonnal, tablettel, vagy laptoppal
  • Beépített pH, DO, hőmérséklet, szint és hab érzékelők és szabályozók
  • USB csatlakozás biomassza, fluorofór, pH vagy DO szenzorokhoz

 

Applikon Biotechnology, a korszerű bioreaktorok világszerte vezető fejlesztőke és szállítója, laboratóriumi mérettől a termelő egységekig.

Filenév Filetípus Fileméret
Applikon myControl leaflet.pdf application/pdf 0.93 MB