Sütőipari extruder - C-keretes

Ha a legjobb minőségű terméket akarjuk előállítani érzékeny alapanyagokat használva, a hagyományos letöltők túl agresszívek lehetnek és túlságosan megdolgozzák a masszát. Szükségünk lehet egy olyan sütőipari extruder gépre, amelyet célzottan a kisebb léptékű, jobb minőségű termékek kímélő kezelésére alakítottak ki.

„Plug and play” C-keretes sütőipari extruder és letöltő kis volumenű termeléshez

Az Aasted cég Alice nevű terméke innovációs áttörés a jó minőségű cukrászati termékek kis terjedelmű gyártásában. Az egyedülállóan vagy összetettebb bevonó gépsor részeként működtethető Alice képes együtt növekedni a felhasználó terjeszkedésével.

A modul rendszerű kialakítás azt jelenti, hogy egyszerűen indulhatunk egy fejes extruderrel, és később további extruder modulok csatlakoztathatók, bonyolultabb és izgalmasabb termékek előállítására. A szerszámok széles tartománya a végtermékek széles tartományának kibocsátását teszi lehetővé.

Szem előtt tartva az érzékeny masszák igényeit az Aasted Alice kímélő kezelést biztosít, a lehető legkisebb nyíró hatást gyakorolva a termékre a bemenettől a kimenetig.

Az Alice-t a masszák széles tartományának kezelésére alakították ki, beleértve a nugát, marcipán és mandula tésztákat, mogyoróvajat, habos töltelékeket, karamellákat, praliné belső tölteléket és sok mást. A garat és a kinyomó szerszám egyedi hőfokszabályozásával az Alce-t be lehet úgy állítani, hogy mindenkor a legjobb eredményt adja.

A higiénikus tisztítás és termékváltás érdekében az Alice az első letöltő extruder, amely lehetővé teszi a teljes off-line letöltést. Minden alkatrésze könnyen kezelhető, könnyűsúlyú és könnyen megbontható / szétszerelhető a minimális holtidő érdekében.

ELŐNYEI

  • Az érzékeny massza kezelés lehetővé teszi a magas szintű termékfejlesztést és kreativitást
  • Amint a termelés növekszik, további extruderek csatlakoztathatók
  • Kezdettől fogva célja volt a tervezésnek a tisztítással, termékváltással és karbantartással kapcsolatos holtidő minimalizálása
  • „Csatlakoztasd és indítsd” megoldás önállóan, vagy bevonó gépsor részeként

 

 

Aasted (http://www.aasted.eu) manufactures tempering machines, depositors, enrobers, cooling tunnels and moulding lines.