Sterilizáló autokláv - Gőz- és levegőkeverékes

Gőz- és levegőkeverékes sterilizáló autokláv: különösen nagy mennyiségű parenterális folyadékok sterilizálására tervezték.

A legjobb megoldás a parenterális folyadékok hővel végzett sterilizálására

A Telstar Life-Sciences, Steridelta A, autoklávok gőz és levegő keverékét használja a sterilizáló autoklávban, amit nagy mennyiségű parenterális folyadékok sterilizálására használnak.

A sterilizáláshoz tiszta gőz és levegő keverékét használják. Amikor a kamrát berakodták, bevezetik a gőzt, ami keveredik a levegővel, ezért, vákuum szivattyúra nincs szükség. A kamra tetejére épített egy vagy több ventilátor kerengeti a gőz- és levegőkeveréket. Ezeknek az elemeknek a feladata, a kamrán belül az egyenletes hőmérséklet mielőbbi elérése.

Az egységek magas műszaki teljesítménnyel rendelkeznek, GMP szerinti kialakításúak, és megfelelnek a hatályos európai szabványoknak: PED, CE jelölés, stb. Tömör, modul-rendszerű szerkezetük gyors telepítést és üzembe helyezést tesz lehetővé.

A sterilizáló autokláv előnyei

  • Magas termelési teljesítmény.
  • Ergonómia és rugalmasság.
  • Teljesen szaniter kialakítás.
  • A sterilizáláshoz tiszta gőz és levegő keverékét használja.
  • Egyszerű üzemeltetés.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.