Steril fiolatöltő folyadékokhoz

Steril fiolatöltő folyadékokhoz: tömör építésű, modul-rendszerű, steril fiolatöltő, parenterális és fagyasztva szárított termékekhez.

Steril folyadéktöltő állomás, ami alkalmas folyékony és lipofil termékekhez

A Romaco Macofar, VF sorozata, eszményi megoldás a fiolákba, parenterális gyógyszerek betöltésére, korszerű, steril körülmények között, és alkalmas folyékony vagy lipofil termékekhez is. A gépek, tömör, sokoldalú és modul-rendszerű kiépítésüknek köszönhetően, egyszerűen integrálhatók bármilyen gyártósorba, mint a helyiség közepén, falon keresztül, kimenő, kupakkal lezáró sorhoz csatlakoztatva, tálca adagolóhoz csatolva vagy egy fagyasztva szárító rendszerhez kapcsolva.

A steril fiolatöltő folyadékokhoz, pozitív módon szállít az eljárás minden folyamatában. A gépek egyszerűen tisztíthatók, gyorsan és megismételhetően cserélhetők az alkatrészek, termékváltáshoz és megtisztítási műveletekhez. A lineáris szállítórendszer automatikus, a fiolák átmérője szerinti, oldalirányú beállítása, minimális csökkenti a termékváltás időigényét.

AZ ÖN SZÁMÁRA NYÚJTOTT ELŐNYÖK

  • Tömör, modul-rendszerű kialakítás.
  • Alkalmas bármilyen gyártósorba való integráláshoz.
  • A forma-készletek gyors behelyezése és eltávolítása, leegyszerűsíti a formátum-váltást és a megtisztítást.
  • Nagyon pontos feltöltés.
  • Rugalmas, megismételhető és pontos műveletek, köszönhetően a kefenélküli villanymotoroknak.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.