Steam-in-Place bioreaktor-rendszerek

Steam-in-Place bioreaktor-rendszerek: A méretnövelés a laboratóriumitól az üzemiig leegyszerűsíthető, ha konzisztens bioreaktor kialakítást alkalmazunk, és a szabályozórendszerünk is méretnövelhető. Attól függően, hogy milyen mértékű termelést szeretne megvalósítani, választhat a laboratóriumitól a félüzemi méretű berendezésekig.

Méretnövelés konzisztens bioreaktor kialakítással

Az Applikon moduláris rendszerű berendezéseket gyárt, aminek köszönhetően a standard egységek a vevő igényei szerint személyre szabhatóak, amivel egy számára optimális bioreaktor rendszert kaphat. Ez a hozzáállás érvényes a félüzemi méretű, rozsdamentes acél bioreaktorokra is.  A méretnöveléshez az Applikon a Bio Bench és a Pilot Systems elnevezésű berendezéseit kínálja, amelyek megfelelnek a cGMP és GAMP validációs követelményeknek.

Az Applikon a bioreaktoraihoz teljeskörű CIP rendszereket biztosít, a teljesen manuálistól a teljesen automatizált kialakításig. A standard SIP bioreaktorok a 7 literes laboratóriumi mérettől a 140 literes üzemi méretig állnak rendelkezésre, de a személyre szabott berendezések elérhetik a 2000 literes munkatérfogatot is.

A Steam-in-Place bioreaktor-rendszerek előnyei

  • Kis lábnyom, ami lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely jobb kihasználását
  • Az összes rendszer teljes körűen dokumentált a cGMP szabványok szerint, és egy széleskörű dokumentációs csomaggal szállítjuk a validáció elősegítése érdekében
  • Standard kialakítás a K+F tevékenységekhez
  • Direkt méretnövelés

Applikon Biotechnology, a korszerű bioreaktorok világszerte vezető fejlesztőke és szállítója, laboratóriumi mérettől a termelő egységekig.

Filenév Filetípus Fileméret
Applikon Steam-in-Place leaflet.pdf application/pdf 1.11 MB