Sorozatszám kódoló és címkéző berendezés

A gyógyszeriparban a termék sorszámmal való ellátása sarokköve minden engedélyezési követelménynek a nyomon követhetőség érdekében. Egy automatikus in-line kódoló és címkéző rendszer a legkönnyeb és legmegbízhatóbb módon megvalósítja a sorszámozást, anélkül, hogy hátrányosan hatna a gyártó gépsor teljesítményére.

Összecsukható dobozok sorszámozása nagy rugalmassággal és nagy sebességgel

A Hicof cég Amacoder elnevezésű gyártmányai iparág vezető sorszámozó megoldások a gyógyszeripar számára, kétféle kivitelben:

Az Amacoder FLEX – nyújtja a legnagyobb rugalmasságot a csomagolás méretét illetően. A legnagyobb doboz mélység 300 mm és a legnagyobb átbocsátás percenként 75 doboz (a méretétől függően). Ez sarzs rendszerű gyártáshoz és gyakori méret változtatás esetén ideális.

Az Amacoder SPEED – nyújtja a legnagyobb sebességet, akár percenként 150 dobozzal, a legnagyobb lezárt doboz mélysége 200 mm lehet. Ez célszerűen olyan kisebb dobozokhoz való gépsorokhoz tökéletes, ahol a nagy átbocsátási sebesség kívánatos.

A Hicof Amacoder gépek alapesetben tintasugaras nyomtató egységgel vannak ellátva és egy patronnal és kamerával a kezelő oldalán. Opcióként kiegészítő nyomtató fejek rendelhetők. Két címkéző lehetővé teszi első nyitás jelző becsét elhelyezését az összecsukható doboz két oldalán. Minden záró fül megoldás támogatott, így az Amacoder minden létező gyártó gépsorhoz illeszthető.

Az Amacoder vonalat úgy tervezték, hogy csökkenjen a mozgó alkatrészek száma és bonyolultsága, ezáltal vonzó ár és a lehető legkisebb alapterület alakuljon ki. A dobozok lassú haladása nagyon alacsony selejt arányt jelent az Amacoder esetén, ami további költségtakarékosságot kínál.

A kódolvasó kamera teljesen megfelel az ISO/IEC 15415 előírásainak, és a teljes kódoló, címkéző vonal széleskörűen egyesített, könnyen kezelhető, GxP megfelelő adatbázis egy integrált megoldáshoz. Az Amacoder IT rendszere lehetővé teszi valamennyi sorszámhoz kapcsolódó adat feldolgozását, támogatja a kapcsolódó üzleti folyamatokat és opcionális csatlakozó felületet ajánl üzleti és hatósági partnereknek.

ELŐNYEI

  • Sorszámozó és címkéző megoldás, választható sebességgel és rugalmassággal
  • Elejétől végéig IT rendszerrel kísért integrálható kódoló vonal
  • Rendkívül rövid kódoló vonal – csak 1 m címkézővel együtt
  • Könnyű kezelni, kevés betanítást igényel
  • Táv felügyelet és diagnózis, hibarögzítés minimalizálja a holtidőt

 

Hicof designs software and manufactures hardware as a serialization solution to labelling, tracking and controling pharmaceutical packages.