Sokoldalú X-ray idegenanyag detektor

Sokoldalú X-ray idegenanyag detektor: a termék denzitásának, mennyiségének és formájának megállapítására, hogy a jelenlevő szennyezők és eltérések még pontosabban detektálhatóak legyenek

Válasszon egy megbízható X-ray rendszert, ami az ön folyamatához optimalizált!

Az Anritsu KD74-es sorozatban több modell is található, amelyek optimálisak csomagolt és csomagolatlan termékekhez, ömlesztett porokhoz és folyadékokhoz. Ami ezt a rendszert kiemeli a többi közül, az a nagy érzékenysége és stabilitása, amivel a lágy és kemény szennyezők is detektálhatóak. Ehhez egyedülálló képfeldolgozási algoritmust alkalmaz. A detektálási érzékenység javítása érdekében kiegészítő funkciókkal is rendelkezik, mint a forma felismerés, relatív tömeg funkció, hiányzó termék és egyéb funkciók. A rendszer egy maszkolási technológiát is használ, amelynek segítségével a képről eltávolíthatóak a zavaró területek.

A vizsgálórendszer felhasználóbarát kialakítású, és kiváló biztonsági berendezésekkel lett felszerelve. A karbantartás megkönnyítése érdekében a szállítószalag könnyen le- és felszerelhető. Az adattovábbításhoz ethernet és USB csatlakozók állnak a felhasználó rendelkezésére. A röntgen maximális teljesítménye 210 Watt.

A sokoldalú X-ray idegenanyag detektor előnyei

  • A minőség és a felhasználó biztonsága garantált
  • Több soros ellenőrzés
  • A maszkolási technológia javítja a detektálási érzékenységet
  • Egyszerű működtetés és zökkenőmentes információ továbbítás

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu KD74 brochure.pdf application/pdf 2.49 MB