Sokoldalú ellenőrzőmérleg tablettákhoz és kapszulákhoz

Sokoldalú ellenőrzőmérleg: egy gyógyszeripari ellenőrzőmérleg használatával a gyártó a költségeinek csökkentését és a hatékonyságának javítását érheti el. Ehhez szükség van egy olyan berendezésre, ami képes rugalmasan kezelni a különböző méretű termékformákat, alkatrész csere nélkül. Ez a rugalmasság most elérhető kis léptékű termelő üzemek számára is.

Könnyen kezelhető, teljesen rugalmas szortírozó ellenőrzőmérleg gyógyszerformák széles skálájához

A CI Precision cég SADE SP140 jelű berendezése egy nagy pontosságú, könnyen használható és teljesen flexibilis ellenőrzőmérleg és szortírozó, amit kisebb léptékű termelő üzemek számára fejlesztettek ki. A 60 literes garattal,  könnyen használható kezelőfelülettel felszerelt SADE SP140 óránként 4500 egység ömlesztett termék feldolgozására képes, +/- 1 mg pontossággal.

A rugalmasságot szem előtt tartó tervezés eredményeképpen a SADE SP140 a tabletták és kapszulák széles tartományát képes kezelni. Mindezt úgy éri el, hogy az átkapcsolásnál az egyes gyógyszerforma típusokhoz való alkalmazkodáskor nincs szükség alkatrész cserére. A tabletták 20 x 24 mm méretig mérhetők vele, kapszulák 5-től 00-s méretig (nagyobb mérethez is illeszthető). A gépet gyorsan és könnyen szét lehet szerelni tisztításhoz és fertőtlenítéshez.

Ezzel az egységgel vissza lehet forgatni a „jó” terméket a súlyhiba miatt selejtnek minősített sarzsból, az értékes termék megőrzésével csökkentve a veszteséget. A berendezés feljegyez minden műveletet és jelentéseket tud küldeni közvetlenül nyomtatóra vagy PC -re.

A sokoldalú ellenőrzőmérleg előnyei

  • Többféle gyógyszerforma vizsgálatát teszi lehetővé, alkatrészcsere nélkül
  • Alkalmas folyamatos működésre 24 óra alatt 105 000 egység teljesítménnyel
  • Minimális állásidő a gyors és könnyű karbantartásnak köszönhetően
  • Nagyon pontos CI Precision (bizonylattal ellátott) mérleg
  • GMP  szerinti kialakítás, a termékkel érintkező részek rozsdamentes acélból vagy PEEK-ből (poliéter-éter-keton) készülnek

A CI Precision vezető gyártó a tabletta és kapszula szortírozó-ellenőrző mérlegeknek, mind laboratóriumi, mind üzemi felhasználásra.