Smink kompaktáló gép

A porok összepréselésével előállított kiemelkedő minőségű kozmetikumok gyártásánál a préselési eljárás ellenőrzése alapvető fontosságú a termékminőséget tekintve. Egy erre a célra kialakított félautomata kompaktor a préselési ciklus teljes ellenőrzésével biztosítani fogja a tökéletes, mindig megismételhető eredményeket a préselt porok kis léptékű gyártásában.

Félautomata prés többféle kozmetikai porhoz

A Lorenzato cég LM sorozatú termékei erre a célra fejlesztett présgépek kozmetikai porok, mint szemhéjfesték, arcpirosító vagy arcpúderek gyártásához.

Az erőteljes felépítésű, 304 jelű rozsdamentes acélból készült gépek hosszú élettartamra, könnyű tisztíthatóságra és karbantartásra vannak tervezve.

Az érintő képernyős vezérlő panel lehetővé teszi a teljes nyomás szabályozást, alkalmassá téve a gépet a termékek széles tartományának előállítására.

A teljesen bizonylatolt biztonsági védelmi rendszerek megakadályozzák a présszerszámok nem szándékos működtetését.

A beépített kenő rendszerek ellátják a csúszó részeket növelve az élettartamot és javítva a teljesítményt.

Akár 10 különböző préselési ciklus is beprogramozható és hosszú felső löket kiegészítés is elérhet, a kettős öntőforma használatához. Az opciók között szerepel a textil letekerő megoldás és a távvezérlés.

A BERENDEZÉS ELŐNYEI

  • A felhasználó igényeihez igazítható többféle por kompaktor
  • Teljeskörű biztonsági felszerelés hárítja el a baleset kockázatát
  • Rozsdamentes és krómozott acél szerkezetek a könnyű higiénia érdekében
  • Teljes érintő képernyős vezérélés, programozható préselési ciklusokkal
  • Beépített kenő rendszerek csökkentik a karbantartási holtidőt

Starting in the production of high precision stamps and dies for jewelry industry, Lorenzato used its experience and reliability to start the production of machines and moulds for cosmetic industry.