Skin csomagoló gép húshoz

Fóliacsomagolás az, amikor a termék egy tálcán vagy kartonon van elhelyezve és egy vékony műanyag fóliával lefedve. A hús és sajt fólia csomagolása kiváló lehetőség és számos előnye van a végfelhasználók és a kiskereskedők számára is. A Skin csomagoló gép hosszabb szavatossági időt enged meg és jól láthatóan mutatja meg az egész terméket.

Meghosszabbítjuk a szavatossági időt és a hús frissességét

A  Colimatic cég SKIN nevű gépe vákuumcsomagolással képez mintegy második bőrt a termék körül, amely megvédi a levegőben lévő mikroorganizmusoktól. A vákuumcsomagolás egy merev alsó lemezből áll, amit a vékony fólia takar és tömít le. Ez biztosítja a termék formájának megtartását,  maximalizálja a szavatossági időt és megakadályozza a folyadék szivárgást.

Ez a csomagolás a jégkristályok keletkezésének megakadályozásával lehetővé teszi a kiskereskedők számára a szavatossági idő meghosszabbítását a füstölt húsok, fagyasztott ételek, friss és feldolgozott hús, baromfihús, sajt és halak csomagolásánál. A hús és sajt minőségének javításán túl a fóliacsomagolás előnyösen mutatja be a terméket a fogyasztóknak. Példátlanul testreszabott módon kialakítva ez a modell kompatibilis a tartozékok és egyéb eszközök széles tartományával.

Skin csomagoló gép előnyei:

  • Lejtős felületei lehetővé teszik a gyors és könnyű lemosást
  • Kompatibilis sok termék betöltő rendszerrel
  • A felhasználóbarát és leegyszerűsített kialakítás megengedi a könnyű hozzáférést szerviz és karbantartás céljából
  • A vonzó csomagolás könnyen bontható