Savas kémhatású folyadékok töltő berendezése

A hagyományos, folyadék-töltő berendezések nem alkalmasak korrozív anyagok töltésére, mert a komponensek különleges igénybevételnek vannak kitéve. Savas kémhatású termékek adagolására, és a tároló edények záró-elemeinek felhelyezésére alkalmas gépek célirányos tervezést igényelnek. A töltendő, savas kémhatású anyag korrozív hatásának ellenálló komponenseknek kell garantálnia a megbízható, energiatakarékos gyártási folyamatot.

 

Forgó-blokkos berendezés korrozív termékek adagolására, és a flakon-záró elemek felhelyezésére

CMI Industries IC típusú berendezései kifejezetten a korrozív, valamint savas kémhatású termékek kezelésére lettek kifejlesztve. A berendezés gravitációs, volumetrikus töltést végez, pneumatikus szelepeinek tömítése vitonból készül, a kialakítás csöpögés-mentes.

A bementi és kimeneti szállítószalagok lehetővé teszik, hogy az IC berendezések a flakonok, kupakok székes skáláját tudja kezelni. Amennyiben a termékváltás specifikált, a leállási idő minimális.

A kupak felhelyező egység csavaró-fejekkel rendelkezik, a fejek mechanikus tengelykapcsolóval, vagy pneumatikus módon vezérelhetők a kupak fajtájának megfelelően, így biztosítható az automatikus sebesség-vezérlés.

Ocionális funkció: töltést követő illatanyag injektálás, Dosajet System

 

ELŐNYÖK

  • Minden termékkel érintkező elem korróziónak ellenálló anyagból készül
  • A gravitációs adagolás pontos, biztonsági szempontok miatt csöpögés-mentes
  • A méretek, formák széles skáláját képes kezelni
  • Opcionális: termékváltó rendszer

CMI Industries (https://www.cmiindustries.it) designs and manufactures high quality processing and packaging machines for cosmetic, pharmaceutical, edible and chemical products.