Rugalmas falú adagoló

Rugalmas falú garattal ellátott adagoló: a száraz por alakú termékek változatos tulajdonságai miatt speciális adagolók alkalmazása válik szükségessé a termék adagolócsigába történő juttatásához. A rosszul folyó és összetapadásra hajlamos anyagok károsodhatnak a belső keveréstől, ami a termék boltozódásához és járatosodásához vezethet.

Bármilyen száraz közeg pontos adagolása károsodás nélkül

A Hethon adagolók falát kívülről lapátok mozgatják, hogy károsodást okozó belső karok vagy keverők nélkül mozgásban tartsák a port. Ez lehetővé teszi az adagoló csiga hatásos töltését az optimális szállítási teljesítményhez mérten.

A volumetrikus gépekhez a teljesítményt frekvencia váltó szabályozza, a folyamatos és szakaszos súlymérés alapú adagoláshoz fejlett súlymérő rendszer használatos

A Hethon adagoló csigák rugalmas fali adagolóval vannak felszerelve: Fenntartható poliuretánból készült rugalmas külsővel ellátott tartály. A tartály falának külső, mechanikus és egyenletes masszírozásával, lapátok segítségével a szárazanyagokat folyamatosan mozgásban tartja. Így az anyag egyenletesen szállítja az anyagot az adagolócsiga felé. Mivel a mechanikus lapátok a keverőkarokkal és csavarokkal ellentétben nem a  tartály belsejében vannak, a száraz anyag nem sérül, ezért még a rosszul folyó és a tömörödő anyagok is könnyen és pontosan adagolhatók.

A HETHON rendelkezik FDA tanúsítvánnyal rendelkező tartályokkal az Ön élelmiszeripari alkalmazásához, hogy minden releváns alkatrész megfeleljen a meghatározott szabályok követelményeinek. Az ATEX alkalmazásokhoz is létezik megoldás a kínálatban. Ráadásul, olyan tartály is rendelkezésre áll, amely ezeket az alkalmazásokat egy tartályban képviseli: FDA és ATEX megfelelősség egyben.

A HETHON adagolók hosszú élettartammal rendelkeznek, és kevés karbantartást igényelnek, mivel minimális számú mozgó alkatrész van kitéve a kopásnak..

A Hethon cég választékában szereplő 40, 50, 60, 70 és 80-as modellek szabványosan az FDA-nek megfelelő antisztatikus kloridoknak ellenálló rugalmas garattal rendelkeznek és 150-32 000 liter óránkénti szállítóteljesítményre képesek.

A Hethon adagolók alkalmazásai a kerámiai, vegyi- környezetvédelmi, élelmiszer- festék, gyógyszer- műanyag- és gumiiparban találhatók.

A rugalmas falú garattal ellátott adagoló előnyei

  • Megoldás minden por adagolási feladatra
  • Nincs belső keverés, amely anyag károsodást okozhatna
  • Könnyen, gyorsan tisztítható
  • Kis energiafogyasztás és hosszú élettartam
  • 21-es Atex zóna bizonylat

A Hethon ömlesztett termékek és porok nagypontosságú volumetrikus, illetve gravimetrikus beadagolására szolgáló adagolócsigák gyártója.