Rugalmas falú adagoló

Rugalmas falú garattal ellátott adagoló: a száraz por alakú termékek változatos tulajdonságai miatt speciális adagolók alkalmazása válik szükségessé a termék adagolócsigába történő juttatásához. A rosszul folyó és összetapadásra hajlamos anyagok károsodhatnak a belső keveréstől, ami a termék boltozódásához és járatosodásához vezethet.

Bármilyen száraz közeg pontos adagolása károsodás nélkül

A Hethon adagolók falát kívülről lapátok mozgatják, hogy károsodást okozó belső karok vagy keverők nélkül mozgásban tartsák a port. Ez lehetővé teszi az adagoló csiga hatásos töltését az optimális szállítási teljesítményhez mérten.

A volumetrikus gépekhez a teljesítményt frekvencia váltó szabályozza, a folyamatos és szakaszos súlymérés alapú adagoláshoz fejlett súlymérő rendszer használatos.

A Hethon cég választékában szereplő 40, 50, 60, 70 és 80-as modellek szabványosan az FDA-nek megfelelő antisztatikus kloridoknak ellenálló rugalmas garattal rendelkeznek és 150-32 000 liter óránkénti szállítóteljesítményre képesek.

A Hethon adagolók alkalmazásai a kerámiai, vegyi- környezetvédelmi, élelmiszer- festék, gyógyszer- műanyag- és gumiiparban találhatók.

A rugalmas falú garattal ellátott adagoló előnyei

  • Megoldás minden por adagolási feladatra
  • Nincs belső keverés, amely anyag károsodást okozhatna
  • Könnyen, gyorsan tisztítható
  • Kis energiafogyasztás és hosszú élettartam
  • 21-es Atex zóna bizonylat

A Hethon ömlesztett termékek és porok nagypontosságú volumetrikus, illetve gravimetrikus beadagolására szolgáló adagolócsigák gyártója.