Rövid ágyas monolit oszlopok analitikai célokra

Rövid ágyas monolit oszlopok: a technológiai folyamat különböző lépéseinél vett mintákat gyorsan és pontosan kell kiértékelni, anélkül, hogy a minta eredeti állapota megváltozna.

Értsük meg a biológiai folyamatot valós idejű monitorozás segítségével

A BIA Separations cég CIMacTM analitikai oszlopai rövid ágyas, nagy teljesítményű monolit oszlopok, amelyek a monolit CIM® technológia előnyeit nyújtják. Elsődleges feladatuk a biomolekulák, mint nagy proteinek, plazmid dezoxiribonukleinsav és vírus részecskék gyors, hatásos és megismételhető szétválasztása.

A kis térfogat és rövid oszlop méret nagy térfogatáramokat tesznek lehetővé (1-től 30 oszlop térfogat / perc) ezáltal néhány perc alatt elérhetők a minőségi és tisztasági információk.

A CIMacTM analitikai oszlopok dedikált rozsdamentes házba vannak töltve, felhasználó barát csatlakozókkal illeszthetők a HPLC berendezésekhez, így hatásosan alkalmazhatók mind folyamat közben, mind a végső ellenőrzésnél, különböző tisztítási eljárások mintáihoz.

A rövid ágyas monolit oszlopok előnyei

  • Felgyorsítja a fejlesztést az analitika idejének csökkentésével
  • Működik még nagyon lapos lineáris gradiensekkel is
  • Az átáramlás változtatható a minta károsodása nélkül
  • Extrém körülmények között is tisztíthatók és regenerálhatók
  • Alacsony minta és puffer fogyasztás

A BIA Separations a vezető fejlesztője és gyártója a CIM® (Convetice Interaction Media) monolit kromatográfiás oszlopoknak, amiket a nagy biomolekulák