Röntgen-sugaras töltési-szintszabályozó

Röntgen-sugaras töltési-szintszabályozó: nehezen átlátható konténerek, mint italos-dobozok vagy alumíniummal bélelt kartondobozok esetében, egy Röntgen-sugaras vizsgálat, jó megoldás, amikor töltési-szintszabályozóra van szüksége.

Töltési-szint vizsgálat, fóliázott konténerekhez és palackokhoz

A Miho, Newton X2P, egy Röntgen-sugaras, töltési-szint vizsgáló egység, ami lefóliázott konténereket és palackokat vizsgál. Azzal különbözteti meg önmagát, hogy a besugárzásos eljárásokhoz rendszerint igényelt, átlagos sugárdózisnak kevesebb, mint egy tizedét igényli. Így, a sugárral érintettség mértéke is kisebb. Ez a csökkenés, a Miho által, erre a célra kifejlesztett Röntgen-sugaras technológiának köszönhető.

A nagy pontosságú, Röntgen-sugaras töltési-szintszabályozó lelke, egy Röntgen-sugár generátor, ami, szemben a hagyományos, Röntgen-sugaras töltési-szintszabályozókkal, csak a mérési folyamat rövid ideje alatt gerjeszt Röntgen-sugarakat. Így, a teljes besugárzás intenzitás, csak töredéke a hagyományos, Röntgen-sugaras, töltési-szintszabályozó, vizsgáló készülékekéinek. A pontos érték függ, a megvizsgálandó konténerek számától.

A röntgen-sugaras töltési-szintszabályozó előnyei

  • Maximális megbízhatósági szint.
  • Csökkentett mértékű kitettség a sugárzásnak.
  • Italos-dobozokat és kartondobozokat vizsgál.
  • Érzékeli az alul-töltöttséget és a túltöltöttséget.

Miho (https://www.miho.de/), italok automatikus töltési folyamatának valamennyi megfigyelési eljárási megoldását , a töltősor átfogó felügyeletét és a termék kiterjedt minőségellenőrző rendszerét kínálja.

Filenév Filetípus Fileméret
Miho Newton x2p brochure.pdf application/pdf 0.10 MB