Röntgen idegenanyag detektor - feldolgozott hústermékekhez

Röntgen idegenanyag detektor feldolgozott hústermékekhez: a baromfiiparban a DualX X-ray feldolgozott hústermékekhez gyártott idegenanyag detektor egy remek befektetési lehetőséget kínál. Ami ideálissá teszi erre a feladatra, az az egyedi technológiai megoldás, hogy képes egy időben két, különböző energiájú röntgen jel analizálására.

Az átlapolt termékek még precízebb ellenőrzése

Az Anritsu által gyártott, DualX X-ray idegenanyag detektor technológia lehetővé teszi a termék és az idegen anyag megkülönböztetését. A berendezés nagy detektálási aránnyal rendelkezik a kis-sűrűségű csontok terén, és jól alkalmazható gumi és kavicsok érzékelésére. Segítségével az átlapolt termékek is vizsgálhatóak, anélkül, hogy fölösleges selejtet gyártanánk.

A baromfiipar vásárlói számára a DualX három fő előnnyel rendelkezik: képes virtuálisan kiküszöbölni a fölösleges selejtgyártást; a detektálás alsó határa 0,2 mm és elősegíti a teljes rendszer működését. A röntgen maximális teljesítménye 350 Watt.

Röntgen idegenanyag detektor előnyei:

  • Száraz és nedves termékekhez is
  • Nagy felbontású képkészítési kapacitás
  • Hibamentes rendszer-üzemeltetés és karbantartás
  • Az alacsony üzemeltetési energia minimalizálja a teljes költséget
https://www.youtube.com/watch?v=5ADruGBAaAQ

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.