Röntgen detektor csomagolt termékekhez

Az röntgen detektor csomagolt termékekhez elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A mai fogyasztók minden eddiginél nagyobb figyelmet fordítanak az élelmiszerek minőségére és biztonsági kockázataira. A csomagolás során a lezárásban megrekedt termék a lezárás szilárdságának csökkenését okozhatja, ami ronthatja a csomagolás légmentességét, és a tárolás során a termék romlásához vezethet. Az Anritsu XR75 Packing Check a lezárás területein fennakadt termék azonosítására specializálódott. Az XR75 Packing Check a szennyeződések felismerésén kívül számos termékintegritás-ellenőrzést is képes egyidejűleg elvégezni, javítva ezzel a termék minőségét és kiküszöbölve a biztonsági problémákat. A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a relatív súly, a számlálás, a csomagolás ellenőrzés, az érvénytelenség ellenőrzése stb. szempontjából is. Különféle modellek állnak rendelkezésre a termékek széles skálájához.

A Röntgen detektor mindig az Ön feladatához optimalizált!

Bemutatjuk az Anritsu fejlett, hosszú élettartamú ipari röntgen detektor technológiáját. Az Anritsu XR75 röntgen-ellenőrző rendszer létezik nagyobb és kisebb kivitelben is, így akár nagyobb méretű csomagolt termékek is ellenőrizhetőek röntgennel.  A röntgen alkalmas nagyméretű kartondobozok, dobozok, zacskók termékek ellenőrzésére is. Az XR75 ellenőrző rendszer nagy termékekhez konzisztens és megbízható vizsgálati eredményeket biztosít a gyártósoron, kiemelkedő érzékenységével, könnyű kezelhetőségével és fokozott tartósságával.

  • A nagyméretű termékekhez való XR75 nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a akár 50 kg-ig terjedő termék szállítását is.
  • A szállítószalag és a hosszabbító fedél a termékhossznak megfelelően választható ki.

Működése:

Idegenanyag ellenőrzés: Az egyedülálló technológiával számos jelfeldolgozási algoritmus segítségével csak a szennyeződések jeleit dolgozza fel pontosan. Így a szennyeződések, például csavarok, kerámiadarabok, csontdarabkák és gyanták is nagy érzékenységgel észlelhetők a megfelelő algoritmus használatával, a termékek fizikai tulajdonságainak és a csomagok tulajdonságainak megfelelően.

Alakérzékelés:  Az alakot, a területet és a tömeget röntgenfelvételekből elemzi, hogy megtalálja a szabálytalanságot, beleértve a töréseket és a deformált alakot is. A hiányzó töltet is észrevehető.

Hiányzó termék észlelése: A hiányzó termékek ellenőrzésére azoknál a termékeknél van lehetőség, amelyek több különálló egységből állnak, úgy hogy akár a csomagban lévő egyes darabok tömege darabonként változik.

Egyszerű karbantartás: Nincs szükség szerszámra a szállítószalagok és görgők, beleértve az elülső burkolatot és a függönyök eltávolításához/felszereléséhez.

Könnyen kezelhető: Egyszerű, lépésről lépésre történő termékbeállítás. A termékregisztrációs menü leegyszerűsíti a paraméterbeállítási eljárásokat, a lépésről lépésre végig vezetve,  illusztrált utasításokkal.

Könnyen állítható érzékenység: A röntgennel feldolgozott kép a monitoron jelenik meg, ahol az érzékelés jelei grafikusan jelennek meg, így az érzékelési határérték könnyen beállítható.

A röntgen-ellenőrző rendszert úgy tervezték, hogy teljes mértékben biztonságosan működjön.

Röntgen detektor csomagolt termékekhez előnyei:

  • Csomagolt termékek ellenőrzésére alkalmas
  • A termék minősége mindig garantált
  • A munkavégzés biztonsága elsődleges szempont, amelynek természetesen megfelel a berendezés
  • Több sorban érkező termékek is ellenőrizhetőek
  • Kizárhatóak bizonyos területek az érzékelésből, ezzel még tovább lehet emelni az érzékenységen
  • Egyszerű működtetés és könnyen érthető érintőképernyő
https://www.youtube.com/watch?v=-Wc6xfjUj6M

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu KD74 brochure.pdf application/pdf 2.49 MB