Reverz ozmózis vízszűrő rendszer

A reverz ozmózis vízszűrő félig áteresztő membránt használ, hogy eltávolítsa a nem kívánt molekulákat, ionokat és nagyobb részecskéket az ivóvízből. Ez létfontosságú az injekció készítéséhez használható gyógyszeripari víz előállításánál. Hasonlóan szükség van rá egészségügyi cikkek, kozmetikumok, emberi, vagy állati fogyasztásra szánt termékek előállításánál.

Reverz ozmózis vízszűrő rendszer

A BRAM-COR cég CROS jelű reverz ozmózis berendezése gyógyszeripari felhasználásra alkalmas vizet ad ki, többlépcsős vízkezelő folyamat eredményeként.    Különböző eljárásokat alkalmaz, a felhasználás módjától, a víz kívánt tisztaságától és a felhasználó mennyiségi igényétől függően.

Változatos lehetőségek vannak a szerves anyagok, nagy és közepes molekulasúlyú ionok, baktériumok és lázat okozó pirogén anyagok eltávolítására. A gyógyszeripari használatra szánt víz áthalad a reverz ozmózis membránon, amely visszatartja a szennyeződéseket.

BRAM-COR CROS reverz ozmózis két különböző lehetőséget ajánl, összhangban a gyógyszeripari és a gyógyszerkönyvnek megfelelő víz meghatározásával. Ezek visszakeringtethetők a rendszeren a visszanyerés magasabb szintjének eléréséhez és a tisztított vízveszteség csökkentése érdekében.

A folyamatok automatizáltak, a kritikus paraméterek folyamatos ellenőrzésével. A hatékony membrán rendszernek vannak működési előnyei a csökkentett energia igény, ezáltal az alacsonyabb termelési költségek révén.

ELŐNYEI

  • Megfelel a cGMP és FDA szabályozásoknak
  • A szennyezők magas szintű eltávolítása
  • Képes előállítani gyógyszeripari vizet és injekciós vizet
  • A kritikus paraméterek online ellenőrzése
  • Automatizálás GAMP szerinti hardverrel és szoftverrel
https://www.youtube.com/watch?v=RphzJuNMIPc

BRAM-COR (https://bram-cor.com) is developing and manufacturing water treatment systems. Also the company manufactures pharmaceutical processing, filling and packaging technology for liquid/sterile drug and viscous products.