RAB rendszer

RAB rendszer: hozzon létre fizikai elhatárolást a kezelő és a termék között. Rugalmasabb, mint egy izolátor, egy RAB a legtöbb esetben nyitott, úgy, hogy a levegő szabadon áramlik a RAB területről kifelé, a körülvevő helyiségbe.

Védje a terméket a szennyezéstől a folyamathoz való hozzáférés elvesztése nélkül

A Telstar Life-Sciences RAB rendszere aerodinamikailag határolja el a kritikus feldolgozó zónákat és a biztosítja a biológiai dekontaminációt. A RAB, amikor egy ISO 7 környezetben telepítik, ami már jó, tisztatéri atmoszférával rendelkezik, a kritikus zónában ISO 5 fokozatú tisztaságot képes biztosítani.

Mivel a RAB rendszert egyre gyakrabban használják steril gyártáshoz, tovább fejlesztettük, és különböző, olyan változatokat dolgoztunk ki, mint a zárt RAB (cRAB), amiben a levegő áthalad a kritikus zónán, majd megtisztítják, mielőtt szétárad a tisztatérben, vagy visszaforgatják a RAB szűrőin keresztül.

A RAB rendszer előnyei

  • Egyszerű kialakítású, 304/316L rozsdamentes acélkeret.
  • Teljesen kinyíló ablaktáblák, 10 mm vastag merevített vagy laminált üvegből.
  • Egyirányú, lefelé irányított lamináris áramlás a RAB teljes felületén, 0,45 m/sec +/- 20% sebességgel, amit vagy mikro nyílású perforált rácson, vagy poliészter-hálón keresztül szállít.
  • Szűrők nyomásesésének monitorozása ‘magnehelic’ nyomásmérővel.
  • Automatikus levegősebesség-szabályozás a szűrőterhelés kompenzálására.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.