Présszűrő-tányér

Présszűrő-tányér: a kémiai feldolgozó ipartól az energiatermelésen keresztül az étolaj előállításáig, a termék minősége gyakran függ egy hatékony és megbízható szűrési eljárástól. A jó minőségű szűrőtányérok, a jó minőségű szűrési eredmények kulcsa, és ezekről a szűrőtányérokról közismert, hogy már akár 20 éve megbízhatóan szolgálják ki az eljárások széles választékát.

Robusztus, testreszabható szűrőtányérok a maximális áteresztőképesség  és a hosszú élettartam érdekében

Parker Twin Filter, szűrőtányérjai többrétegű huzalhálóból készülnek. Egy belső, durvább háló adja a szerkezetet és a tartást, míg a kívül elhelyezkedő, finomabb hálók adják a vevő igényei szerinti szűrőközeget. A tányérok csavarozott vagy szegecselt kivitelűek. Ez az elrendezés a szűrlet optimális áramlását biztosítja, minimális nyomáseséssel, és a masszívan megépített tányér hosszú élettartamú. A szűrőközeg kialakításához számos szerkezetianyag-változat létezik, lehetőséget nyújtva arra, hogy a szűrőtányérok testreszabottan elégítsék ki a vevők bármilyen igényét. A szűrőpogácsa hatékony kiadása és a vevő szűrletének való kémiai kompatibilitás, szintén olyan tényezők, amikre ezeket a szűrőtányérokat tervezik.

A présszűrő-tányér előnyei

  • Masszív szerkezet és hosszú üzemi élettartam.
  • Testreszabható az ön szűrési eljárása igényeinek kielégítése érdekében.
  • Szintetikus tányérok és szűrőközegek is rendelkezésre állnak.
  • Minimális nyomásesésre optimalizálva a szűrlet leeresztésének és áramlásának megkönnyítésére.
  • Szűrőpogácsa kiváló ürítése és megszárítása.

Parker Twin Filter (http://www.twinfilter.com/), a leveles és tányéros szűrők vezető gyártója a feldolgozó ipar számára.