Folyamatos homogenizáló gép - porbekeverés folyadékba

Folyamatos homogenizáló gép: a vegyipar, kozmetikai- és élelmiszeripar gyártóinak előnyösek az olyan berendezések, amelyek folyamatosan állítanak elő folyadékokból és szilárd anyagokból nagy pontosságú homogén keverékeket.  Egy folyamatos eljárás használat kisebb helyigényű, és nagymértékben csökkenti a gyártásiidőt.  A zárt rendszerek kizárják a porképződést, ezzel növelve a biztonságot és a hatékonyságot. Ez a berendezés kínálja az összes ilyen tulajdonságot, és használóit hozzásegíti a versenytársak legyőzéséhez.

Szilárd anyagok folyamatos diszpergálása folyadékokba, porképződés nélkül

Az IKA, MHD Mixing Plant (Keverő Üzeme), magába foglal egy keverőgépet, bemérő egységeket, egy villamos vezérlő rendszert és periferikus berendezéseket, amik megfelelnek a vevő létesítménye és eljárása igényeinek.  Az MHD Plant, lehetővé teszi folyadékok és szilárd granulátumok, pormentes keverését, egy folyamatos eljárásban.  Az összetevőket folyamatosan adagolják az üzem munkakamrájába, a végtermék által megkövetelt, pontosan szabályozott arányban, ahol ezeket összekeveri, és utána, diszpergálja.  Ilyen módon, egy felhasználásra kész terméket állít elő, egyetlen műveletben.  Az egységek alkalmasak akár 80% szilárd anyagot tartalmazó keverékek kezelésére, akár 50.000 mPas viszkozitással.  Mivel a szilárd anyag mozgatása kizárólag a gépek munkakamrájában történik a folyékony alkotók beadását követően, nem képződik por.  IKA, a szilárd anyag adagoló rendszerek széles választékát kínálja, és segít az igényeinek legjobban megfelelő folyamat megválasztásában.  Az MHD Plant egység 2.000 – 40.000 liter per óra teljesítmény-tartományban állnak rendelkezésre.

A folyamatos homogenizáló gép előnyei

  • Termelési idők jelentős csökkentése.
  • Egyszerű és biztonságos kiszolgálás.
  • Tömör kialakítás–csak kis méretű adagolótartályokra van szükség.
  • A zárt rendszer megakadályozza a por és oldószer kibocsátást.
  • Nagypontosságú keverési eredmények.
https://www.youtube.com/watch?v=OTUggYhQ3a0

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.