Piskóta gyártó gép

Az egyéb édesipari gyártásban szerzett tapasztalatok alkalmazása vezetett a piskóta típusú termékek technológiai berendezéséinek tervezéséhez: Swiss-roll piskóta, rétegezett piskóták, torták. A termékváltás egy berendezésen belül bonyolult és költségigényes folyamat. Egy egyszerű átváltási funkció teljeskörű automatizálást, idő- és költségkímélő megoldást jelenthet. Erre kiválüan alkalmas egy piskóta gyártó gép vagy gépsor.

Termékváltás lehetősége piskóta típusú termékek alap-massza készítéséhez

A Tonelli cég jól megalapozott hírnévnek örvend a sütő- és édesiparban. Különleges, sokoldalú tapasztalataiknak köszönhetően folyamatosan fejlesztik a teljes-körűen automatizált berendezéseiket. Ez a tapasztalat a piskóta alapú termékek terén is igaz: napra készen követik a gyorsan változó piaci igényeket, megfelelő berendezések tervezésével, fő szempontként szem előtt tartva a gyors piac-követés és hatékonyság-növelés szempontjait.

A Tonelli cég technológiai gyártó vonalai a gyors átállás lehetőségére fókuszálnak az összetevők bekeverése terén is: sütőipari alkalmazások, hozzátevők adagolása és bekeverése, tészták roládként történő felcsavarása, rétegezés, méretre-vágás stb. területén.

A széles skálán mozgó, piaci kiszereléseknek megfelelően, a bekeverő alkalmas a komplett technológia teljeskörű automatizálásra.

Az összes komponens úgy került kialakításra, hogy a rendszerbe történő integrálása ne okozzon problémát, és maximális rugalmassággal rendelkezzen az Ön pontos, termékkel kapcsolatos igényeinek megfelelően.

Az óránkénti teljesítmény 250 kg és 1,600 kg változhat, az Ön választása, mi alkalmazkodik legjobban a termelési folyamataihoz.

A felhasznált komponensek kiváló minősége és az egyedi tervezés garantálja, hogy a gyártási folyamat megbízható, hatékony legyen és megkönnyítse a tisztítást és karbantartást.

Piskóta gyártó gép előnyök:

  • A termékváltás egyszerű, a kezelő egységeknek köszönhetően, gyors igazodás a piaci igényekhez
  • Teljes automatizálás és illeszthetőség az Ön pontos követelményei szerint
  • A piskóta jellegű tészták széles körében alkalmazható
  • A kapacitást illetően is tág lehetőségeket tesz lehetővé: 250 kg és 1,600 kg változhat, az egzakt specifikációnak megfelelően

Tonelli Group S.p.A. (http://www.tonelli.it/company/) is an experienced manufacturer of complete plants for the Bakery industry worldwide.