Petri-csésze töltő gép - ipari kivitel

A hagyományos nagy kapacitású Petri-csésze töltő gép -ek általában lassúak és sok helyet igényelnek. Kifejlesztettek azonban egy innovatív ipari méretű töltő berendezést, amelynek használata gyorsasága és kompakt kialakítása révén előnyös, így befektetett összeg is hamarabb megtérül a magas minőség fenntartása mellett.

Nagy teljesítményű Petri-csésze töltő gép többféle csészéhez

Az IQ Designs által gyártott MX sorozat egy flexibilis, többféle Petri-csésze töltésére is alkalmas berendezés, amely helytakarékossága mellett nagy teljesítménnyel képes működni. Egyedülálló kialakításának köszönhetően az MX000 sorozat akár 50%-kal kevesebb helyet foglal el, mint más Petri-csésze töltő berendezések, miközben nagy sebességgel képes dolgozni.

A sorozat különböző kapacitású modelljei széles skálán változnak: 500-tól akár 6000 darabot is képesek óránként megtölteni. Az MX000 sorozat berendezései HEPA szűrővel vannak felszerelve, lehetővé téve a teljesen nyitott fedelű szárítást.

Számos opció teszi lehetővé, hogy az MX000 az Ön igényeinek megfeleljen, többek között lehetőség van fűthető töltőfejjel, egyedi térfogat szabályozóval, és csomagolóval ellátott berendezés vásárlására is.

A gyorsan és egyszerűen cserélhető töltőfejek lehetővé teszik, hogy ugyanazzal a géppel különböző típusú csészéket is használhassanak, maximalizálva a működési időt és hatékonyságot.

Tartósságra és megbízhatóságra tervezték, ezért az MX000 berendezések rozsdamentes acél és alumínium alkatrészekből állnak az erősség és a hosszú élettartam érdekében.

Előnyei:

  • Flexibilis, moduláris Petri-csésze töltő berendezés, akár 6000 db/óra kapacitással
  • Számos opcionális modul, hogy igazodjon az Ön pontos igényeihez
  • 50%-kal helytakarékosabb, mint más, a piacon kapható hasonló berendezések
  • 100%-ban nyitott fedelű szárítás a kiváló minőség érdekében
  • Gyors és egyszerű cserélhetőség teszi lehetővé a különböző típusú csészék használatát

IQ Designs, Inc. develops innovative solutions for laboratory and production environments. The company specializes in petri dish filling machinery.