PET palack szárító gép

Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a címkézésnél, sőt, higiéniai problémák is felmerülhetnek. A modern PET palack szárító gép és légborotva rendszer tökéletes szárítást biztosíthat, rövid időtartamú technológiával. Ez növeli az áteresztő képességet, miközben a gyártóvonal eredményessége, termelési hatékonysága javul.

Szárító és lefúvató rendszer üveg és PET palackok számára

A Jetair Technologies JetTunnel berendezését kifejezetten a fogyasztói palackok szárításra fejlesztették ki. A JetTunnel egy nagyteljesítményű befúvó rendszerrel működik, ez látja el a berendezést tiszta levegővel, így lehetséges a nem-kívánatos nedvesség és szennyeződés gyors, hatékony eltávolítása a palackok felületéről. Ez lényeges szempont a gyártási folyamat következő fázisai előtt, mint például a címkézés, minőség-ellenőrzés, másodlagos csomagolás.

A különleges légborotváknak köszönhetően az áteresztő képesség akár óránként 120 000 palack is lehet. A JetTunnel könnyen integrálható bármilyen meglévő technológiai folyamathoz, és könnyedén kezeli a palackok széles mérettartományát.

A direkt hajtású befúvó rendszer különböző elektromos teljesítménnyel rendelhető, 3,5-90 kW tartományban, megfelelően az Ön kívánalmainak. Ez a hatékony rendszer tiszta, olajmentes levegőt szolgáltat, az energiafelhasználás és annak költségei akár 70%kal is csökkenthetőek a hagyományos, sűrített levegővel működő egységekhez képes.

PET palack szárító gép előnyök:

  • a nagyteljesítményű befúvó akár 70%kal is csökkentheti a működtetés költségeit
  • Az áteresztő képesség akár óránként 120 000 palack is lehet
  • Higiénikus kialakítás a könnyű tisztíthatóság érdekében
  • Illeszthető bármilyen meglévő technológiai sorhoz
  • Az igényekhez igazodó kialakítás és folyamat tervezés

JetAir Technologies designs and manufactures air knife drying and blow off systems for containers and consumer packaged goods.