Pelyhesítő gép - kukorica, korpa és gabonadara

A jó minőségű reggeli gabonapelyhek előállítása pontos és következetes gyártási eljárást igényel. A mennyiség növekedése a minőség romlásával járhat. Egy erre a célra kifejlesztett nagy teljesítményű görgős pelyhesítő gép a modern nagy teljesítményű gyártósorokhoz illeszkedő mennyiségben képes következetesen a legjobb minőségű pehely előállítására.

Nagy teljesítményű, állandó minőséggel dolgozó pelyhesítő görgő a gabona, sütő- és a snackgyártó ipar számára

A Baker Perkins FlakeMaster pelyhesítő görgőt célzottan jó minőségű, jó állagú kukorica, korpa és vegyes magvak pelyhesítéséhez alakították ki, akár 1500 kg/óra teljesítménnyel.

A jó minőség fenntartása az automatikusan vezérelt vízzel hűtött görgő felületek állandó hőmérsékletének köszönhető. A betáplálás és a görgők közötti hézag pontos ellenőrzése a görgők egész szélessége mentén kiemelkedő vastagság szabályozást és konzisztenciát eredményez.

A FlakeMaster görgőinek szerszámacél anyagú, extrém kopásállóságú hegesztett felülete hosszú élettartamot biztosítanak. Tipikus működés mellett lépesek 10 000 órán át működni a felületregenerálás szükségessége nélkül, ami jelentős holtidő csökkentés. Kő vagy más idegen anyag bekerülése esetén a megrongált henger javítható vagy cserélhető, védve a beruházást.

A görgők meghajtása külső motorral, vezérműszíjjal történik, amelyek nem igényelnek rendszeres karbantartást. Az ellenőrzés és javítások a könnyű hozzáférésnek köszönhetően könnyen és gyorsan elvégezhetők.

A teljesen automatizált PLC vezérélés tartalmazza a recepteket, mindenre kiterjedő figyelmeztetéseket, riasztási jelzéseket, karbantartás esedékességét és adatrögzítést.

Pelyhesítő gép előnyei

  • Nagy teljesítményű görgős pelyhesítő, maximális minőséggel 1500 kg/óra teljesítményig
  • Hosszú élettartamú alkatrészek, minimális karbantartási igény a beruházás megtérülése érdekében
  • Robusztus, ugyanakkor nyitott kialakítás, az ellenőrzés és a könnyű tisztítási hozzáférés érdekében
  • Kiemelkedően egyenletes pehely méret minden gabona típusnál
  • Változatos töltési és ürítési megoldások, köztük vibráció és vákuum alkalmazása
https://www.youtube.com/watch?v=2eIdC5TcZ94

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.