Pellet gyártó vonal trágyához

Ahhoz, hogy a trágya eladható legyen vonzó megjelenésűvé és magas higiéniai szintűvé kell alakítani, ami gyakran az export követelménye. Egy teljes feldolgozó vonal képes költséghatékony megoldással olyan pelletet előállítani, amely egységesen sima felületű, nagy stabilitású granulátum, szállításra kész állapotban.

Megbízható, szabványosított rendszer baromfitrágya feldolgozására

A Dorset cég pellet gyártó vonala teljesen felszerelt szabványosított gépsor 400 vagy 800 kg/óra teljesítménnyel. Az egész gépsor acél alaplemezre van szerelve. Magában foglalja a szilárd baromfi trágya pelletezéséhez szükséges valamennyi alkatrészt, törőt, adagoló rendszert, pellet prést, por szitát, ciklont, fertőtlenítő és hűtő rendszert.

A legtöbb trágyát feldolgozó szennyvíz telep használ olyan technológiát, amelynek végén kis értékű vagy értéktelen áramlás keletkezik, amelyet nehéz tovább feldolgozni. Ez a trágya pelletező gépsor úgy kombinálja ezeket a közegeket, hogy alakítható és hatékony zöld vegyi trágyát állít elő. Az eljárás a végfelhasználó igényeihez szabott trágyát eredményez.

ELŐNYEI

  • A tervezési szolgáltatást, az utókezelést, a tárolást stb. magába foglaló teljes csomagot ad ki
  • Energia hatékony és fenntartható megoldás
  • Zöld vegyi trágyát állít elő

Dorset GM (Green Machines) is specialized in designing and manufacturing solutions for processing organic waste.