Pehely törő

Pehely-törő: kíméletesen töri apróra a rideg, könnyen elpattanó anyagokat.

Kíméletes őrlés minimális finom frakció előállításával

A Hosokawa Alpine pehely-törő berendezése minimális finom frakció képzése mellett kíméletes aprítást kínál, ami azt jelenti, hogy a pehely-törőt gyakran használják veszélyes porokat tartalmazó környezetben.

Az aprítandó anyag a malom testébe kerül. Itt egy vízszintes tengelyen elhelyezett rotor található, ami vagy forgó, vagy oszcilláló mozgást végez. Ez az oszcilláló mozgás hajtja át az anyagot a malom alján elhelyezett szitán.

Ennek a berendezésnek a leggyakoribb alkalmazásai közé tartozik a tömbös sók és higroszkópos anyagok törése, szárítás és keverés után a nagy darabok széttörése, pelyhek aprítása, tabletták  újra hasznosítása és a pormentes törés.

Előnyei:

  • Vízszintes tengelyű törés
  • Rosta háló kiosztása: 0,5 – 10 mm, megtámasztó anyaggal vagy őrlőlemezzel.
  • Egyszerű és gyors rosta-csere és tisztítás.
  • Egyszerűen szét- és összeszerelhető.
  • Inertizálható.

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.