Párnatasakos Csomagológép - vágó modullal

A Párnatasakos csomagolás lágy karamellák, rágógumik és más rágós cukorkatermékek egyenként történő csomagolásának az egyik legnépszerűbb fajtája. A hagyományos vágó és csomagológépek rugalmatlanok, és a fejlesztések vagy változtatások teljesen új gépeket igényelnek. Egy részegységekből álló moduláris kialakítású modern párnatasakos csomagológép teljes rugalmasságot és egyszerű módosítási lehetőségeket kínál a jövőbeni termékcseréhez, miközben a lehető legnagyobb sebességet nyújtja.

Moduláris vágó és párnatasakos csomagológép rágógumi és lágy cukorka előállításához

A Theegarten Pactec FPW5 egy nagy sebességű formázó, vágó és csomagológép tasakos termékekhez. Kifejezetten a rágógumik, kemény és lágy karamellák, és rágós cukorkák kezelésére készült, akár méretezőgéppel vagy préssel és hűtőalagúttal párosítva.

A tömegtermelésre tervezett FPW5 percenként akár 1500 darabot képes előállítani, akár melegen, akár hidegen hegesztett fóliába csomagolva.

A vágott termék csúszkán, vagy szalagon lép be a csomagolóegységbe, ez megkönnyíti a termékméret váltását a szállítószalag egyszerű igazításával.

A csomagoló a fóliát folyamatosan adagolja, az automatikus illesztőnek köszönhetően. Elérhető nyomtatási regisztrációval vagy anélkül, hogy megfeleljen igényeinek. További lehetőségekként elérhető a dátumkódoló eszköz, a tépőszalag és a címkeadagoló.

A hegesztés az igényeinek megfelelően széles választékban történhet: két vagy háromfokozatú hosszanti hegesztés, amely hideg és meleg hegesztéshez alkalmas; hosszú varrású hegesztés; szegmentált keresztirányú hegesztés akár 4 kapocsig; keresztvarrásos hegesztés hosszanti vagy keresztirányban.

ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

  • Nagy sebességű formázás és tasakolás, 1500 darab / perc maximális sebességgel
  • A moduláris kialakítás lehetővé teszi a személyre szabott tervezést és a jövőbeli fejlesztést
  • A nyitott, könnyen hozzáférhető kialakítás csökkenti a tisztításhoz és karbantartáshoz kapcsolódó állásidőt
  • Egyszerű HMI érintőképernyő, egyetlen kezelővel üzemeltethető
  • A be és kimeneti lehetőségek széles skálája az Ön pontos igényeire szabva

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.