Párnatasak csomagológép kekszekhez

A vízszintes párna tasak csomagolás kipróbált megoldás kekszek és hasonló sütőipari termékek csomagolására. A hagyományos csomagológépek ugyanakkor lassúak lehetnek, alkalmatlanok a törékeny termékekhez és csak forrasztással zárnak.  Egy teljesen a felhasználó igényeihez szabott, nagy sebességű párnatasak csomagológép igazodik az adott termék meghatározott szükségleteihez, miközben növeli az átbocsátást és fenntartja a termék minőséget.

A felhasználó igényeihez szabott csomagolási megoldás keksz gyártáshoz

A FourPack cég PFW 500 jelű gépét úgy tervezték, hogy testre szabott csomagolási megoldást nyújtson, vonzó árszínvonalon.

Az a képessége, hogy egyesíthető különböző automatikus betöltő lehetőségekkel, azt jelenti, hogy a PFW 500 majdnem bármilyen meglévő gyártósorba beilleszthető.

A termék típusától és méretétől függően a PFW 500 percenként akár 1000 egységet képes kibocsátani, melegen vagy hidegen zárt fóliával, ahogy a meghatározott igényhez legjobban illik.

A PFW 500 csaknem minden tulajdonsága a felhasználó igényeihez szabható, beleértve a gravitációs betáplálást vagy töltést, a termék egymásra rakását, több szalagos töltést és másokat.

Az erőteljes acél keretes kialakítás hosszú élettartamot biztosít, miközben lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a karbantartás, tisztítás és termékváltás alkalmával.

Párnatasak csomagológép előnyei:

  • Teljesen a felhasználó konkrét igényeihez szabható párna tasak csomagolási megoldás keksz gyártósorhoz
  • Működhet melegen vagy hidegen zárható fóliával
  • A teljesítménye percenként 1000 egység is lehet a legnagyobb sebességnél
  • Minden gyártó gépsorba beilleszthető megoldás

Four Pack (http://www.fourpack.it/?lang=en) Is an Italian company specialized on full handeling and packaging lines for bakery products, such as cookies, rusks, biscuits and rice wafels.