Pára Kompressziós Desztilláló

Az injekciós víznek az elérhető legjobb minőségűnek kell lennie, hogy kizárja a szennyeződés és fertőzés lehetőségét. Az FDA szabályai és a nemzetközi jó gyártási gyakorlat magasra teszik a mércét. Ez azokon a területeken okoz különleges kihívást, ahol a bemenő víz rossz minőségű. Ezeknek a minőségi követelményeknek megfelelő vizet állít elő a pára kompressziós desztilláló.

Pára Kompressziós Desztilláló Gyakorlatilag Bármilyen Vízminőségre

A BRAM-COR cég STMC jelű pára kompressziós desztillálója az USP, EP és FDA szabályoknak megfelelő injekciós vizet állít elő. A desztillált víz mentes az oxigéntől, széndioxidtól, klór tartalmú oldatoktól és nehéz fémektől. Ezeket két különleges gáztalanító rendszer távolítja el nyomás alatti környezetben.

A pára kompressziós desztilláló elektromos vagy gőzfűtéssel, vagy a kettő kombinációjával dolgozik. Így éjszaka is tud dolgozni, amikor az ipari gőz esetleg nem elérhető. Ez a desztilláló gyakorlatilag bármilyen vízminőséggel üzemelhet. A folyamatos hővisszanyerés csökkenti a működési költségeket és a széndioxid kibocsátást.

A BRAM-COR STMC pára kompressziós desztilláló előmelegíti a vizet, mielőtt az elpárolgási szintet elérné. Egy fúvó beszívja a tiszta gőzt és a kondenzátorba küldi, ahol lecsapódva injekciós víz lesz belőle. A belső nyomás nagyobb a légkörinél, a külső levegő behatolásának elkerülése érdekében.

Ez a biztonságos, energiahatékony és kis karbantartás igényű desztilláló nagyon rugalmas teljesítményű. Nincs szüksége hűtővízre a gőz kondenzálásához.

ELŐNYEI

  • Megfelel az USP, EP és FDA előírásoknak
  • Kiváló minőségű víz kiadása
  • A tiszta gőz elektromosan vagy ipari gőzzel van előállítva
  • Betáplálásához bármilyen minőségű víz alkalmazható
  • Automatikus vezérlőrendszerét a felhasználó igényeihez lehet igazítani

BRAM-COR (https://bram-cor.com) is developing and manufacturing water treatment systems. Also the company manufactures pharmaceutical processing, filling and packaging technology for liquid/sterile drug and viscous products.