Palettázó gép

Különböző csomagolóvonalaknál felléphet az igény egy olyan flexibilis berendezés iránt, amely képes különböző méretű zsákokat és palettákat is kezelni. Ilyen esetkben jöhet szóba a zsák palettázó gép.

Komplett megoldás raklap kezelésre.

A hagyományos raklapra rakodás során szükséges lehet egy, vagy többféle termék, egy, vagy több sor, illetve különböző raklapok egyidejű palettázása. A Paglierani cég hagyományos palettázó berendezése illeszthető bármelyik megszokott zsákrakodási metódushoz, amihez hozzájárul kitűnő olasz tervezés és felépítés is.

A raklap készítés nem egyetlen gép segítségével történik, sokkal inkább egy rendszerként kell értelmezni. A rendszer teljes mértékben a felhasználói igényeinek megfelelően van kialakítva, figyelembe véve a helyszín adottságait. Ezzel a berendezéssel készíthetőek el a legesztétikusabb és a legstabilabb rakat kialakítások. A rendszerben – ha igény van rá – megtalálható zsák lapító is, amellyel megfelelően lehet tömöríteni a zsákok tartalmát. Amennyiben a layout kialakításához szükséges, úgy zsák forgatót is magába foglal a rendszer. Ezen kívül akár raklap adagolóval is felszerelhető, így kb 20 raklap betárazására nyílik lehetőség, a kiszolgálás idejét minimálisra csökkentve. EUR és UK , valamint egyéb raklap méretekhez is alkalmazható.  Különféle layout létrehozható, illetve a későbbiekben kiválasztható, a zsák méretének megfelelően.

A rakat készítés befelyeztével akár a automata sztreccs-fóliázás is megvalósítható, a vevő igényinek megfelelően.

A berendezések használhatók a legdurvább környezetben is, a szükséges kezelői beavatkozás minimálisra van csökkentve, rendszerint a csomagolóeszköz újratöltésében merül ki.

A palettázó gép előnyei

  • Hatékony rakodás
  • Maximális rugalmasság
  • Egyszerű karbantartás
  • Megfelel a nemzetközi biztonságtechnikai szabályzásoknak