Palack címkéző gép

A balesetek és túladagolás elkerülése érdekében létfontosságú a címkék tartós és pontos felhelyezése a palackokon. A palack címkék folyamatosan ki vannak téve a folyadékok és a mindennapi kezelés hatásának, ezért különös gondot igényel, hogy épen ellenálljanak a különböző hatásoknak, még durva bánásmód mellett is, ez könnyen megvalóítható egy palack címkéző géppel.

Pontos és megbízható öntapadó címkézés

Az ETIMA cég MLP-3000 jelű berendezése tartós öntapadó címkézést végez tökéletes pontossággal különböző tartályokon, köztük ovális, sík és hengeres felületekre, kielégítve olyan eltérő címkézési igényeket is, mint a részleges vagy a teljes testet borító címkézés.  Az MLP-3000 minden anyagra, üvegre, ónra, műanyagokra is könnyen fölteszi az öntapadó címkéket.

Ez a címkéző gép beállítható úgy, hogy leadja a maximális, óránkénti 5000 tároló teljesítményét. NOVEXX címkéző fejekkel van fölszerelve, középre pozicionáló rendszere pedig ORBITER néven ismert, kiemelkedő teljesítményekre képes különösen nagy sebességek mellett is. Az MLP-3000-t különösen a gyógyszeripar, vegyipar, élelmiszer és kozmetikai ipar számára is fejlesztették ki.

Palack címkéző gép előnyei:

  • A tartályok betáplálása egyenként, behordó csigával történik
  • NOVEXX címkéző fejek és ORBITER középre pozicionáló rendszer van beépítve
  • Képes címkét tenni az elülső és a hátoldalra is

ETIMA provide specific solutions for any labelling need, providing maximum quality and technology to the production and packaging processes.

Filenév Filetípus Fileméret
Brochure-Etima-MLPB-3000.pdf application/pdf 1.48 MB