Osztályozókerekes légosztályozó

Osztályozókerekes légosztályozó: Közepes finomságú frakciók előállítására szolgál az ásványi porok és a töltőanyag gyártásában.

Kompakt és funkcionális kiépítés

A Hosokawa Alpine Turbo Twin Single, TTS osztályozója egy új fejlesztésű, egy osztályozókerékkel szerelt légosztályozó. A fejlesztés alapja a jól bevált ATP/NG technológia, de a továbbfejlesztésnek köszönhetően kompaktabb, és alacsonyabb rajta a nyomásesés, így kisebb energiafelhasználással üzemel, mint a korábbi típusok. Elsődleges felhasználója az ásványipar, ahol közepes finomságú, közepesen kemény, vagy lágy anyagok osztályozásához használják.  Mindezek mellett kicsi a karbantartásigénye.

A berendezés leggyakoribb felhasználói a következő anyagokra használják: ipari töltőanyagok, kalcium karbonát, talkum, dolomit, barit, kaolin, stb.

Az osztályozókerekes légosztályozó előnyei

  • Magas kihozatal, ami az ATP/NG és TTC típusokból ismert.
  • Közvetlen meghajtás, megerősített motor csapágyazással.
  • Osztályozó kerék működési alapelve: kényszerített örvénnyel.
  • Egyszerű és gyors karbantartás, a csapra szerelt osztályozó keréknek köszönhetően.

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.