Orvosi eszköz csomagoló gép - hőformázó

A Formáz, Tölt, Zár hőformázó gépek kialakítják a csomagolóanyagot, megtöltik termékkel, és tömítetten lezárják. Ezek a gépek a flexibilis csomagolást igénylő diagnosztikai és orvosi eszközök csomagolására is használatosak, Mindazonáltal az orvosi eszközök nem egyszerűek, és csak nagyon kevés gép tudja kielégíteni azokat a bonyolult és egyedi követelményeket, amelyeket az orvosi eszköz gyártás biztonság és pontosság terén megkövetel, ám erre képes az Orvosi eszköz csomagoló gép.

Csomagolások tökéletes formázása, zárása és vágása

A Colimatic cég által kifejlesztett THERA berendezés tökéletes megoldás a professzionális csomagolást kereső felhasználók számára, bármilyen munka környezetben. A gyors termékváltás mellett a gép csuklós kamrái könnyűvé teszik a tisztítást és a karbantartási munkákat. A modell rendkívül megbízható és alkalmazható egyszer használatos injekcióstűk, orvosi eszközök, fogászati készletek, és intenzív kezelést szolgáló eszközök csomagolására.

Az ellenálló érintőképernyől minden munkakörnyezetben felhasználóbarát kapcsolatot létesít ember és gép között (HMI), miközben a biztonsági rendszerek azonosítják a veszélyeket, leállítják a működést és aktiválják a távsegítő szolgáltatást a rövidebb reakcióidő érdekében. Csomagolási technológiái többek között a vákuumos, zsugorfóliás, felső zárás, módosított atmoszférás (MAP) és a fóliacsomagolás is szerepel.

A THERA innovatív kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználó különböző termékeket váltogatva csomagoljon, kihasználva a gép sokoldalúságát és rugalmasságát a termékek sablonját, állagát, színét és felületkiképzését illetően. A  Colimatic, cég által tervezett THERA tálcás csomagoló gép maximális anyaghasznosítással és minimális veszteséggel dolgozik, ami más gépekkel összehasonlítva 30%-os megtakarítást eredményez. Magas színvonalú kialakítása lehetővé teszi, hogy használója könnyen és gyorsan csomagoljon termékeket, a berendezés sokoldalúságának és rugalmasságának kihasználásával. Csuklókra szerelt formázó és lezáró kamrákkal rendelkezik, így a lehető leggyorsabban lehet elvégezni a termékváltást, tisztítást és a karbantartást is.

A Formáz, Tölt, Zár típusú orvosi eszköz csomagoló gép  felszerelhető a felhasználó különleges szükségleteihez illeszkedő különböző tartozékokkal, mint nyomtató, vákuumszivattyú, különböző vágó eszközök, címkéző, hűtő és automatikus beadagoló.

Orvosi eszköz csomagoló gép előnyei:

  • A zárt profil és a rozsdamentes acél alapkeret ellenáll a durva igénybevételeknek
  • A modul rendszer könnyűvé és gyorssá teszi a termékforma váltást
  • Könnyen beállítható automatikus gyártósorokba
  • Jelentős költségmegtakarítás, hogy a felhasználható anyagot veszteség nélkül feldolgozza
  • A lejtős felületek segítik a teljes lemosást, fertőtlenített és higiénikus felületet biztosítva az orvosi eszközöknek
https://www.youtube.com/watch?v=DGDSf2ARhF4