Önálló gyűjtődobozoló állomás

A gyógyszeripari termékek összegyűjtő csomagolása a nyomon követhetőség érdekében már sok országban kötelező, és várhatóan egyre inkább el fog terjedni. Tekintet nélkül az engedélyezésre, logisztikai igények is kiválthatják az összegyűjtés szükségességét. Az egyes gyógyszer cikkek gyűjtődobozba való helyezése érdekében kamera rendszereket és címke nyomtatókat kell felszerelni a meglévő csomagoló gépekhez. Egy modern gyűjtő dobozoló egység, amely önállóan képes dolgozni, közvetlenül a sorszámozó vonalon, maximális rugalmasságot és nyomon követhetőséget nyújt a raktárig.

Gyűjtőcsomagolás szállítódobozba vagy raklapokra kézi töltéssel

A Hicof cég Amajoiner nevű gyártmánya egy félautomata gyűjtőcsomagoló, amely dolgozhat önálló egységként, vagy közvetlenöl egy Hicof Amacoder sorszámozó vonalhoz, a legnagyobb rugalmasságot nyújtva.

Az Amajoiner lehetővé teszi összecsukható dobozok szállító dobozba való gyűjtését egy fej fölötti nagy felbontású multi-kód kamera használatával, amely szabályozható fókusszal a doboz rétegeket érzékeli. Az Amajoiner a szállító dobozok széles választékával tud dolgozni, a legnagyobb méret 600 x 400 x 400 mm lehet. Ahogy a termék dobozokat a gyűjtő dobozba, az Amajoiner képes a gyűjtő dobozokat raklapra helyezni.

A Hicof figyelembe vette a kezelő ergonomiáját, ugyanúgy, mint a gyűjtőzés technológiáját. A munkatér magassága kényelmesen beállítható, beleértve az akár 40 fokos megdöntést a könnyű töltéshez, megengedve a kezelést álló és ülő helyzetben is. A karton először vízszintes helyzetben van, hogy a kamera rögzítse, azután automatikusan fordul a töltési helyzetbe. A kreatív mechanikai tervezés és felhő technológiák használata nyomán az Amajoiner egyedülállóan alacsony kezdeti beruházási költséget ajánl.

A kiváló minőségű görgős kerekeken a gép jól mozgatható, befoglaló méretei 1200 x 1000 mm, 2500 mm teljes magassággal. Másik kulcsfontosságú erénye a csúcsminőségű ipari számítógép, a 12 MP kamera, LRD villogóval, 200 W  egyenes tengely a kamera fókusz szabályozásához, beépített címkenyomtató a gyűjtődoboz címkéjéhez és kézi kódolvasó.

ELŐNYEI

  • Rendkívül alacsony beruházási költség
  • Integrált megoldás, amely lehetővé teszi önálló használatát pl. raktárban
  • Közvetlenül kapcsolható kis teljesítményű Amacoder gépsorokhoz
  • Könnyen működtethető, rövid betanítás, ergonomikus kialakítás

 

Hicof designs software and manufactures hardware as a serialization solution to labelling, tracking and controling pharmaceutical packages.