Öltözék vizsgáló

Öltözék vizsgáló: lehetőséget ad a kezelőknek a sterilitási vizsgálat elvégzésére egy aszeptikus környezetben, biztosítva az anyagok integritását.

Valamennyi API és nagy hatékonyságú vegyület abszolút izolálására, ahol a containment képesség kritikus

A Telstar Life Sciences gépe arra szolgál, hogy az izolátor legvalószínűbben kopó, szakadó, és így szivárgásveszélyes komponensét vizsgálja. Mivel ez a kritikus zónában üzemel, különös figyelmet garantál a tervezési fázisban és amikor a monitorozó eljárásokat dolgozzák ki.

Az öltözék-vizsgáló containment képessége olyan lényeges, mint az integrált rendszer bármely más részéé , és egy egyszerű és elérhető módja a felületi integritás-ellenőrzésnek, ahol ez szükségszerű.

A Telstar ACE testre szabott vizsgáló rendszereket kínál, amik gyors, egyszerű, műszeres öltözék-benntartási hatékonyság mérést szolgáltatnak. A Telstar gépét helyszíni és gyártósoron kívüli vizsgálatokra terveztük.

Az Öltözék vizsgáló előnyei

  • Integrált rendszer.
  • Az öltözék benntartó képességének egyszerű mérése.
  • Lehetővé teszi a helyszíni és a gyártósoron kívüli vizsgálatokat.
  • 316L rozsdamentes acélszerkezet.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.