Nyomásos tányéros szűrő

Függőleges nyomásos tányéros szűrő: számos iparágban alapvető fontosságú a magas szennyezőanyag terhelésű folyadékok megbízható és alacsony karbantartást igénylő szűrése. Vegyszerektől az energiatermelésen keresztül az étolajig, a termék minősége gyakran függ egy hatékony szűrési eljárástól.

Egy szűrőrendszer, magas szilárd anyag tartalmú folyadékokhoz, nagy szűrőfelülettel és minimális tartály-mérettel

Parker Twin Filter, függőleges, nyomásos tányéros szűrői egy sorozat függőlegesen elhelyezett szűrőtányért tartalmaznak egy függőleges vagy vízszintes tartályban. A tányérok, az alkalmazáshoz testreszabott szűrőközeget tartalmaznak. Amint a szennyezett folyadék átáramlik a szűrőközegen, a tányérokon, a kivezető nyílás irányában, a szilárd anyag a közegen marad a képződő szűrőpogácsa formájában, amit időközönként el kell távolítani. A szűrőtányérok robusztus, 5-réteges huzalhálóból készülnek. A szűrőegységeket szakaszos vagy folyamatos szűrési eljárásokhoz tervezték, és testreszabottak az egyes felhasználói alkalmazásokhoz.

A függőleges nyomásos tányéros szűrő előnyei

  • Integrált leeresztő csúcs és elosztófej tartókeret.
  • Jó minőségű szerkezeti anyagok, szerkezeti megerősítésekkel.
  • Kiváló szűrőpogácsa szárítás és leürítés.
  • Alacsony nyomásesés.

Parker Twin Filter (http://www.twinfilter.com/), a leveles és tányéros szűrők vezető gyártója a feldolgozó ipar számára.