Normál biotechnológiai szűrő - félautomata

Normál biotechnológiai szűrő: a Normál Áramú Szűrés (Normal Flow Filtration – NFF) a biotechnológiai iparban gyakran használt eljárás a folyadékok és oldatok előkészítésére. Számos kereskedelmi forgalomban kapható szűrő létezik, és a hatékony és konzisztens folyamatokhoz gyakran szükséges a szűrési paraméterek pontos szabályozása. A tapasztalt bio gyógyszergyártók tisztában vannak vele, hogy az automatizálásra és a karbantartás csökkentésére költött összegek mindig jó befektetésnek számítanak.

Félautomata, Normál Áramú Szűrőrendszer, amelynek minden nedvesített részegysége egyszer használatos

A Scilog cég céljának tűzte ki a biotechnológiai folyamatok minőségének és hatásfokának növelését, az érzékelők, szűrők és egyéb folyamatelemek fejlesztésével és automatizálásával. A cég SciPure 140 rendszere egy félautomata, egyszer használatos NFF rendszer, HMI-vel, PID pumpa szabályozóval és egy speciális szoftverrel. A rendszer összes nedvesített komponense, beleértve a szenzorokat is, egyszer használatos eszköz. A rendszer előre installált szoftvere lehetővé teszi a felhasználó által definiált alarmok és limitek beállítását, a biztonságos, folyamatos, kezelő nélküli működés érdekében. A rendszer reagál a szenzorból érkező visszacsatolásra, amivel biztosítja a felhasználó által meghatározott szűrő ellennyomás, vagy áramlási sebességek szinten tartását.

A Normál biotechnológiai szűrő előnyei

  • Könnyen kezelhető HMI, automata adatgyűjtéssel
  • Biológiai oldatok félautomata tisztítása
  • Félautomata puffer-előkészítés
  • Tartalmaz egy nyomásérzékelő szenzort, de opcionálisan hőmérséklet, vezetőképesség és turbiditás szenzorok is csatlakoztathatóak

Scilog, érzékelés technológiát és automatizált laboratóriumi méretű és termelő rendszereket gyárt a bio-gyógyszer-ipar számára.