Nátrium bikarbonát osztályozó malom

Nátrium bikarbonát osztályozó malom: ezt az eszközt elsősorban nátrium bikarbonát őrlésére fejlesztették ki, első sorban füstgáz tisztításhoz.

Őrlőelemek egyszerű tisztítása, felülvizsgálata és cseréje

A Hosokawa Alpine APP Powderplex osztályozó malma egy egy-rotoros osztályozó malom, amivel d97 = 20 – 200 µm-es finomságú porok állíthatóak elő. Az egyszerű, robusztus felépítésnek köszönhetően a berendezés őrlőelemeinek tisztítása, felülvizsgálata és cseréje egyszerű. A pontos felső vágási tartomány tartása érdekében a berendezésben elhelyeztek egy osztályozókereket. Ez azonos meghajtással, koaxiálisan helyezkedik el az őrlőtárcsa fölött.

Általánosan felhasználható a Mohs 3,5 keménységű anyagokhoz. Jó megoldás, ha egy terméket kell előállítani, huzamosabb ideig, állandó finomsággal.

A nátrium bikarbonát osztályozó malom előnyei

  • Egy-rotoros osztályozó malom, rendkívül egyszerű, robusztus kialakítással.
  • Könnyen javítható őrlőtárcsa, cserélhető őrlőelemekkel.
  • Állítható magasságú őrlő-pálya a hosszabb üzemi élettartam érdekében.
  • Beépített légosztályozó, éles szemnagyság szerinti levágással.

 

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.