Nagysebességű hólyagos fóliázó-gép

Hólyagos fóliázó-gép: ha egy tömör építésű gépre van szüksége, ami hólyagos fólia-csomagolást végez akár 700 darab csomagolás per perc sebességgel, és szervo és automata, vezérlési vonásokkal rendelkezik, akkor ez a berendezés meglehetősen megfelel a keresési igényeinek.

Tömör hólyagos fólia-csomagoló megoldás, nagy csomagolási teljesítménnyel

A Romaco, Noack 900 sorozatú, tömör építésű hólyagos fólia-csomagoló megoldások egyedi vonásaikról és hatékony hólyagos csomagolási teljesítményüktől híresek. Olyan vonásokkal rendelkezik, mint szervo és automata, vezérlések, amik a kezelőtől független, precíz feladat-végrehajtást biztosítanak.

Ezeket a gépeket nagy sebességre és nagy csomagolási teljesítményre építettük. Ezek alkalmasak akár 300 – 700 darab hólyagos fólia-csomag előállítására percenként, és súlyuk: 3600 – 4500 kg, a kiépítéstől függően.

Ez a nagysebességű hólyagos fólia-csomagoló gép rendedlkezik egy automatikus állomással és szabályozó rendszerrel, és csereszabatos adagoló egységekkel. A szervo meghajtású hólyagos fólia továbbító állomás egyszerű és gyors átváltást tesz lehetővé.

A hólyagos fóliázó-gép előnyei

  • Nagy csomagolási teljesítmény.
  • Élettartamra szóló alacsony költségek.
  • Teljesítmény akár 300 – 700 darab hólyagos fólia csomag per perc.
  • Rövid tisztítási idők.
  • Automatikus állomás-vezérlő rendszer.

Romaco , a gyógyszeripari csomagolási megoldások világon vezető gyártója, akinek fő erősségei: a hólyagos fóliás csomagolás, szalagos megoldások, dobozolási megoldások és (steril) folyadék és por betöltő megoldások.