Előre gyártott tasak csomagológép

Az előre elkészített tasakok problémát okozhatnak a hagyományos bütykös meghajtású mechanikus HFS (vízszintes töltő-záró) gépeknél. Ennek oka az, hogy a megfogók nem képesek elegendő nyomást gyakorolni ahhoz, hogy a tasakokat a helyükön tartsák, ahol a hagyományos mozgó rudas szállító rendszert használják, vagy, hogy elegendő szorítóerőt tudnak kifejteni egy utólagos folyamat során. Ez magasabb selejtarányhoz vezethet. A teljesen szervo vezérelt karusszel előre gyártott tasak csomagológép tökéletes eredményekkel kecsegtet, miközben növeli a teljesítményt és csökkenti a karbantartáshoz kapcsolódó állásidőt.

Előre elkészített tasakok megbízható, nagysebességű töltése

A Bossar BCS szervovezérelt gépek sorozatát kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a kész tasakok használatakor jobb pontosságot biztosítson. Az egyedi, Bossar által tervezett bilincsek tökéletesen tartják a tasakot a helyükön a töltési folyamat során, biztosítva ezzel a tökéletes zárást.

Az üres tasakokat egy karusszel-kazettás rendszerbe töltik, amely biztosítja, hogy a gép tasakellátása állandó, és manuálisan bármikor feltölthető legyen.

A karusszel rendszer azt jelenti, hogy sokkal kevesebb mozgó alkatrészre van szükség, mint a hagyományos bütykös meghajtású gépekhez. Ez minimálisra csökkenti a karbantartást, valamint a javításokkal vagy az alkatrészek cseréjével járó leállást.

Számos formátumot kínálva a BCS sorozat akár 300×400 mm nagyságú és akár 6 literes előre gyártott tasakokat tölthet meg. Kapacitása maximum 120 tasak/perc.

A rugalmasságot egy teljesen elektronikus formátumváltási eljárás biztosítja. A kezelő egyszerűen az érintőképernyő használatával kezdeményezheti az automatikus formátumváltoztatást egyetlen gombnyomással, csupán néhány percig, anélkül, hogy kézi bevitelre lenne szükség.

ELŐRE GYÁRTOTT TASAK CSOMAGOLÓGÉP ELŐNYEI

  • Csökkent karbantartási állásidő a mechanikus rendszerekhez képest
  • Rendkívül gyors, teljesen automatikus formátumváltás
  • Akár 120 tasak/perc teljesítmény
  • Széles formátum tartomány, 100×100 mm és 300×400 mm között

 

Bossar designs and manufactures a wide range of HFFS packaging machines featuring a full-servo control system.