Nagyméretű granuláló

Nagyméretű granuláló: amikor nagy mennyiségű anyag vágására és nagy teljesítményre van szüksége, olyan granulálót érdemes választania ami a legkeményebb feladatok megoldásában is bizonyította már megbízhatóságát.

Nagy teljesítményű, bizonyítottan gazdaságos granulálás

A Hosokawa Alpine Ro Rotoplex berendezése ferdén szerelt pengékkel ellátott rotorral üzem. A pengék ferde helyzete egy speciális, olló-szerű vágást tesz lehetővé. A Rotoplex ennek az egyedi, szabadalmaztatott kés geometriának köszönheti a nagy kapacitását, teljesítményét, valamint a kis karbantartás igényét. A granulátorok elsődleges alkalmazási területe a műanyag-méretcsökkentés, de e mellett a Rotoplex ipari méretű granulálói alkalmasak a szálas anyagok, fólia, törmelék, huzalok, kábelek és sok más, nehezen kezelhető anyag feldolgozására.

A berendezést nagy teljesítmény, gazdaságosság és üzemeltetési megbízhatóság jellemzi. A jó minőségű, gömb-grafitos öntöttvas biztosítja, hogy még igen nehéz körülmények közötti, folyamatos üzemeltetés esetén is, a Rotoplex granulálók sok éven keresztül megbízhatóan üzemeljenek.

A nagyméretű granuláló előnyei

  • Nyitott rotor, erőteljes, párhuzamos vágással.
  • Tömör kiépítés.
  • Egyszerűen tisztítható.
  • Teljesítmény-méretek: 15 – 500 kW.

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.