Nagy teljesítményű osztályozó

Nagy teljesítményű osztályozó: minden fajta, finomtól közepesen finom szemnagyságú anyag, mint az akrilát, epoxy, poliészter, gipsz, műanyagok, olajkoksz, poliuretán, rendkívüli finomságú osztályozására használható, és különösen alkalmas por-bevonatok osztályozására, ahol cél az ultrafinom (5 – 10 µm-es) szemcseméret-tartomány csökkentése.

Hatékony osztályozás a betáplált anyag belső visszaforgatásának köszönhetően

A Hosokawa Alpine Mikro Classifier CC légosztályozója egy nagy teljesítményű osztályozó. A berendezés egyszerűen integrálható egy őrlőrendszerbe, de gyártósoron kívül is használható, mint független osztályozó. A Mikro CC osztályozó sokféle termékhez használható, a finomtól közepes szemcsenagyságig. Az eszköz különösen alkalmas por-bevonatok szeparálásához, aminek célja az 5 – 10 µm alatti rendkívül finom frakció csökkentése.

A légosztályozó vágási pontja 5 és 100 µm közé állítható be. A berendezés a nagyméretű, teljesen nyitható fedélnek köszönhetően könnyen tisztítható. A Micro CC robbanásbiztos kivitelben is rendelhető.

Széles körben alkalmazzák a következő iparágakban: por-bevonatok, vegyszerek gyártása, gyógyszeripar, élelmiszeripar, kozmetikai ipar és ásványok feldolgozása.

A nagy teljesítményű osztályozó előnyei

  • Egyszerű tisztítás és karbantartás, ezért kiválóan alkalmasa gyakori termék-váltásokhoz.
  • Alkalmas gyártósoron belüli és önálló üzemeltetésre.
  • Szabályozott áramlás.
  • Széles vágási-tartomány: 5 µm – néhány 100 µm.
https://www.youtube.com/watch?v=-fLGtONpcQA

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.