Nagy teljesítményű kapszula-töltő

Nagy teljesítményű kapszula-töltő: a gyógyszergyártók a kapszula-töltő eljárás maximális teljesítményét igénylik, a hatékony termeléshez és a versenyképes eredményekhez.  A kapszula-töltő gépben, költséges receptúrákból hátrahagyott maradék és a porképződés, veszteséget és rossz hatásfokot okoz.  A pontos, jó minőségű kapszula-töltéshez, valamint a porképződés és termék veszteség minimálisra csökkentési képességek a felhasználóknak határozott előnyt jelentenek a versenytársakkal szemben.

Egy teljes kapszula-töltési megoldás, maximális kihozatal érdekében.

Az ACG-Pam, ZRO 90T rendszere, egy gyártási méretű, kapszula-töltő berendezés az AF sorozatból, amiből napjainkban több mint 1.000 üzemel termelő létesítményekben, szerte a világon.  Az AF sorozatú berendezéseket jogszabályi megfelelőségre, bevétel optimalizálásra és rugalmasságra tervezték, olyan tulajdonságokat adva a gyógyszergyártóknak, amikre szükségük van a receptúra összeállításhoz, az adagolás szabályozásához, a minimális termék veszteséghez, perifériás berendezések széles választékához és világszerte rendelkezésre álló támogatáshoz.

A ZRO 90T típusú berendezés, a sorozattal kapcsolatba hozható valamennyi előnnyel rendelkezik, valamint további vonásokkal a feldolgozás során előforduló receptúra veszteség csökkentésére és maximális kihozatalra.  A berendezés magában foglalja az ACG-Pam, szabadalmaztatott ZRO technológiáját, ami minimálisra csökkenti a porképződést és a szétválást, egy adagoló tárcsában lévő formula rendszerrel.  Ez a technológia csökkenti a receptúra összeállítási veszteséget, és maximálisra növeli a porfelhasználás hatékonyságát a maximális kihozatal érdekében.

A nagy teljesítményű kapszula-töltő előnyei

  • Magas kihozatalú adagolás egy automatikus kapszula-töltő géppel.
  • Alkalmas porok, granulátumok, pelletek, lágy zselék, tabletták, mikro tabletták és ezek kombinációinak betöltésére.
  • Könnyű és gyors átváltás és megtisztítás.
  • Leleményes IPC interface, 21CFR Part 11 megfelelőséggel.
  • Teljesítmény: akár 90.000 kapszula per óra.

ACG Pam, a kapszulázó és tabletta-prés gépek világszerte ismert gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
ACG Pam ZRO brochure.pdf application/pdf 1.21 MB