Nagy teljesítményű habosító gép, szivattyúzható közegekhez

Nagy teljesítményű habosító keverő berendezés szivattyúzható közegekhez: Számos ipari eljárásnak fontos része a folyadékok keverése.  A folyadékok alapos és egyenletes elegyítése, alapvető fontosságú és az eljárást az adott összetevőkhöz és kívánt kimenethez, testre kehet szabni.  A keverőfejeknek, a bemeneti és kimeneti áramlásoknak, a hőmérsékletnek és a habosítás mértékének közvetlen hatása van a kimeneti keverék minőségére, és ez a berendezés rendelkezik az ezek szabályozásához szükséges opciókkal.

Pontosan keveri össze a folyadékok széles választékának nagy térfogatait.

A Hansa Mix, Uni-Mix berendezésének két elkülöníthető változata létezik, az egyikük, az élelmiszeripar, a másikuk, a vegyipar számára. A gépek, alapvetően azonosak az élelmiszeripari változattal, beleértve az élelmiszeripari szabványoknak és szabályozásoknak megfelelő tervezési opciókat. A Hansa Mixer, Uni-Mix berendezése, egy nagy teljesítményű keverő rendszer a szivattyúzható folyadékokhoz, amit rugalmasságra, pontosságra és hatékonyságra terveztek.  Számos lehetőség létezik az egyedi keverőfejek, áramlás, érzékelők, tisztító rendszerek, tömítések, szabályozó rendszerek és monitorok integrálására.  A rendszerek nagy gyártási kapacitást nyújtanak, precízen megfelelve a receptúrája összetevői széles választékának.  Ilyen módon, biztosított a jó minőségű készítmények nagy mennyiségben történő gyártása.

Nagy teljesítményű habosító előnyei:

  • Változatos kialakítás, valamennyi élelmiszeripari berendezésre vonatkozó higiénés szabvány betartása érdekében.
  • Az adott típustól függően, széles kimenő teljesítmény-választék 650 – 5.000 kg per óra tartományban.
  • Optimalizált gyártásra tervezve, beleértve 3 vagy több szivattyú felhasználását.
  • Opciós, integrált szabályozó rendszerek és folyamat-érzékelők széles választéka.
  • Opciós, integrált, különleges szűrők és keverőfejek széles választéka.

Hansa Mixer, modul-rendszerű, nagy precizitású technológiája, a receptúrának megfelelően keveri és/vagy habosítja az adagolható közeget: gázokat, folyadékokat és szilárd anyagokat.