Nagy sebességű kétoldalú tabletta prés

Ahhoz, hogy megkétszerezzük egy egyoldalú tablettaprés teljesítményét, a forgóasztal alsó és felső felületének is termelőnek kell lenni. Ezek a keményen dolgozó kétoldalú tabletta prés gépek igen hasznosak robusztus felépítésük, egyszerű szilárd felépítésük, könnyű működtetésük, a kétrétegű üzemmódra való gyors átállíthatóságuk és nagy teljesítményük révén.

Robusztus, nagy sebességű kétoldalú tabletta prés

A KIKUSUI cég Aquarius G-K jelű tabletta prését célzottan a gyógyszerek és gyógyhatású szerek gyártásához alakították ki. A robusztus kialakítást cserélhető forgóasztalok jellemzik, és képes kettős üzemmódban működni a hibrid modulnak és az alapfelszerelésként járó szerszámkészletnek köszönhetően.
A forgóasztal cserét segítő emelőt és kocsit az Aquarius G-K alap modell opcióként ajánlja. Alapfelszerelés az elfordítható karon rögzített felhasználóbarát érintő képernyő, a szerszám védő, az alsó és felső por tömítés, és a termék szennyeződést minimalizáló fújtatók. Ezek a tulajdonságok együttesen gyors, megbízható kétoldalú tablettázógépet eredményeznek.
A robusztus gépet 11 kW-os villanymotor hajtja, az előnyomó és fő nyomógörgők 100 kN erőt fejtenek ki, zárt töltőgarat és vákuumos gyűjtő rendszer teljesíti a nagy sebességű és kétrétegű tablettázást.

ELŐNYEI

  • Gyors forgóasztal váltás, csökkentett holtidő
  • Könnyű átkapcsolás hibrid fejre, két rétegű termeléshez
  • 10 tonnás elő- és főnyomó görgők lehetővé teszik a pontos tabletta összenyomást

Kikusui focuses on pharma machinery, especially for the production of raw material into tablet form.