Flow Pack csomagoló gép csokoládékhoz

A csokoládétermékek fóliával történő csomagolása vonzó és praktikus csomagolási módszer. A hagyományos Flow Pack csomagoló gépek rugalmatlanok lehetnek kialakításukban, kompromisszumokra kényszerítve a csomagolási sebességet vagy a terméktípust. A rendeltetésszerűen kialakított moduláris rendszer lehetővé teszi az igények szerinti testreszabást, miközben megkönnyíti a rendszer módosítását vagy fejlesztését egy későbbi szakaszban.

Moduláris meleg vagy hideg hegesztéses párnacsomagoló Flow Pack csomagoló gép  csokoládé termékekhez

A Theegarten Pactec FPC5 egy rugalmas, nagy sebességű Flow Pack Csomagoló gép, amelyet kifejezetten a töltött vagy bevonatos csokoládétermékek, valamint csokoládé szeletek csomagolására terveztek.

A moduláris felépítése azt jelenti, hogy az FPC5 igazodik pontos igényeihez és követelményeihez, miközben az egyszerű fejlesztések vagy módosítások rugalmasságát biztosítja a jövőben.

Percenkénti 1500 darabos teljesítményével az FPC5 felszerelhető kis-érintkezésű vákuum-támogatott szinkronizált beviteli rendszerrel, intelligens beviteli övvel vagy lánccal, amely bővíthető robotkaros adagolással.

A többcsomagos termékek kezeléséhez, opcionális karton adagoló és csoportosító eszköz is felszerelhető. Egyéb ürítési lehetőségek között szerepel a gravitációs csúszka vagy külön meghajtással ellátott szállítószalag.

Számos hegesztési módot és stílust képes elvégezni, hidegen vagy melegen hegeszthető csomagolástól függően. Ezek közé tartozik a két vagy háromfokozatú hosszanti hegesztés, amely hideg és meleg hegesztéshez alkalmas; hosszú varrású hegesztés; szegmentált keresztirányú hegesztés akár 4 kapocsig; keresztvarrásos hegesztés hosszanti vagy keresztirányban.

A teljesen automatikus működésnek és az érintőképernyős HMI-nek köszönhetően több FPC5 gépet egyszerűen felügyelhet egyetlen kezelő.

Előnyök:

  • Nagy sebességű munkavégzés, akár 1500 darab / perc sebességgel
  • A moduláris kialakítás a lehetőségek széles választékát kínálja az Ön igényeire szabva
  • Teljesen automatikus, minimálisra csökkentve a kezelő utasításait
  • Kartonos opció a többcsomagos termeléshez
  • A betáplálási és ürítési lehetőségek széles választéka, gyártósorhoz illeszkedve

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.