Homogenizáló rendszer - nagy pontosságú

Nagy pontosságú homogenizáló rendszer: amikor a recept vagy az összeállítás igen nagy pontosságot követel meg, a hagyományos keverőgépek, gyakran, nem kielégítő eredményeket adnak.  Folyékony és szilárd összetevők pontosan szabályozott és mennyiségileg precíz keverékei esetében, jobban szabályozott gépre van szükséges, hogy egy felhasználásra kész terméket kapjon , ami minden időben megfelel a pontos követelményeinek.

Alkosson precíz, mennyiségileg pontos keverékeket és finom szuszpenziókat egyetlen műveletben

Az IKA gyártmányú Dispax-Reactor, egy céltudatosan megépített, nagypontosságú keverő az élelmiszer-, vegyipar, gyógyszeripar és más iparágak számára.  Rendkívül pontos keverékeket és szuszpenziókat állít elő, beadagolva a folyékony és szilárdfázist a keverőkamrába, szemben a hagyományos keverőkkel, amik rendszerint csak a szilárd anyagokat adagolják.  Ilyen módon, a végtermékben lévő nyersanyagok ismertek, függetlenül a fizikai jellemzők változásaitól.  Az egységek három, elkülönülő diszperziós ütemet tartalmaznak, amik lehetővé teszik a szilárd anyagok széles választékából, a rendkívül finom szuszpenziók előállítását.  Különféle forgó-/állótész diszpergáló fejek állnak rendelkezésre, lehetőséget adva a gép, adott eljárásnak megfelelő, igényei szerinti optimalizálására.  A rendelkezésre álló teljesítmény-tartomány: 500 – 35.000 liter per óra.

A nagy pontosságú homogenizáló rendszer előnyei

  • Szilárd anyagok és folyadékok nagypontosságú, mennyiségileg megfelelő in-line keverésére, specifikusan tervezett berendezés.
  • A szilárd és folyékony összetevőket egyaránt beadagolja a keverékbe.
  • Felhasználásra kész terméket állít elő a gép egyetlen műveletével.
  • Még durvább alapanyagokból is nagyon finom szuszpenziók előállítására alkalmas.
  • Különféle forgó-/állórész típusok állnak rendelkezésére, hogy gépét az eljárásához adaptálja.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.