Nagy nyomású, fél-üzemi homogenizátor

Fél-üzemi homogenizátor: a biotechnológiai és gyógyszeripari fejlesztések gyakran szükségessé teszik egy olyan módszer alkalmazását, ami egyszerre eredményez jó keverést, és hatékony méretcsökkentést/ teljes körű sejtfeltárást. Ha fél-üzemi tesztelésre kerül sor, alapvető, hogy teljes körűen tudjuk szabályozni a nyomást, így alkalmazkodva minden sejttípushoz, valamint hogy a teszt eredményei teljes mértékben használhatóak legyenek ipari méretben is.

Fél-üzemi, nagy nyomású homogenizátor minden konfigurációval

A DeBEE 2000 egy kompakt, fél-üzemi méretű berendezés, ami teljes körű, nagy nyomású homogenizálásra képes. A felhasználó által állítható 350 – 3,100 bar-os nyomás segítségével a berendezés használható számos gyógyszeripari és biotechnológiai alkalmazáshoz, moduláris kialakításának köszönhetően pedig egyszerű a berendezés karbantartása és tisztítása.

Ez a fél-üzemi berendezés számos opcionális kiegészítővel is ellátható, hogy minél többféle elvárásnak megfeleljen. Ezek közé tartozik a Dupla Betáplálás, a Dupla Jet, valamint a kavitáció, nyírás és becsapódás kontrollálása.

A berendezés PLC-vel szabályozott, amit egy érintőképernyő segítségével könnyen lehet kezelni.

A fél-üzemi homogenizátor előnyei

  • Garantált méretnövelés a K+F léptékről ipari léptékre
  • Számos elő- és utókezelési opció
  • Moduláris konstrukció az üzemeltetési költségek csökkentésére
  • Teljes körű nyomásszabályzás

A BEE International nagy nyomású homogenizátorok gyártója, amivel stabil szuszpenziók és emulziók állíthatók elő. Ezen túl a berendezéseik alkalmasak szilárd anyagok méretcsökkentésére, valamint sejtek feltárására.