Nagy érzékenységű X-ray idegenanyag detektor

Nagy érzékenységű X-ray idegenanyag detektor: erre akkor van szüksége, ha olyan szennyezőkkel találkozik, amelyeket nehéz kimutatni. A rendszer nagy érzékenységű szenzorokat alkalmaz, emellett pedig olyan kiegészítő funkciókkal is rendelkezik, mint a csomagellenőrzés.

Ultra nagy felbontású X-ray idegenanyag detektor, alacsony kontrasztú szennyezők detektálásához

Az Anritsu KD74-h sorozatú detektor maximális detektálási érzékenységgel rendelkezik, például képes egy 0,2 mm átmérőjű fém gömb kimutatására, a gyártószalag sebessége mellett. A szenzorok lehetővé teszik az alacsony kontrasztú szennyezők, mint a csontok és műanyagok detektálását. A további, csomagellenőrzés funkció lehetővé teszi a csomagolásban lévő szennyezők kimutatását, törött, hiányzó termékek azonosítását.

A sorozat négy, nagy felbontású modellből áll. A KD7405CWT és KD7405DWH kis mennyiségű szennyezőkhöz gyártott modellek. A KD7416DWH és a KD7417DWH pedig a széles szállítószalagokhoz alkalmazhatóak. A röntgen maximális teljesítménye 350 Watt.

A nagy érzékenységű X-ray idegenanyag detektor előnyei

  • Felhasználóbarát, és alkalmazható gyorsabb műveletekhez is
  • Nagy felbontású X-ray képeket alkalmaz
  • Az eredeti algoritmust hangolták, hogy az új szenzorhoz kompatibilis legyen
  • Kiváló érzékenység

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu KD74-h brochure.pdf application/pdf 0.95 MB