Nagy érzékenységű fémdetektor rendszer

Nagy érzékenységű fémdetektor rendszer: Az Anritsu fejlett technológiája a hagyományos modellekhez képest javítja a szennyeződések érzékelését.

A berendezés segítségével akár tapasztalatlan kezelők is könnyedén végrehajthatják a napi ellenőrzéseket

Az M6-h sorozatú fémdetektor érzékeli az olyan idegen testeket, mint a vas, rozsdamentes acél és alumínium. Az egyedülállló  digitális jelfeldolgozás stabil és nagy érzékenységet biztosít. A beépített digitális jelfeldolgozás jobban elkülöníti a termékek hatását, és minimalizálja annak hatását az érzékelésre.

Kiemelkedő észlelés egyszerűen: A továbbfejlesztett automatikus tanulás megbízható, megismételhető teljesítményt biztosít.
Az észlelés és a teljesítmény javítását házon belül fejlesztették ki, felhasználva több mint 50 éves ipari tapasztalatot. Az automatikus tanulási folyamat optimalizálja a legjobb fázis-, frekvencia- és érzékelési algoritmusokat.

Rezgés- és elektromos zajállóság: A fémdetektorok a mágneses mezőkön belüli ingadozásokat keresik, amikor a termék áthalad az érzékelőfejen. Mivel a mágneses mezőket külső források, például a padló rezgése és a közeli gépekből származó inverterek befolyásolják, a fémdetektort úgy kell megtervezni, hogy kezelni tudja ezeket a kihívásokat. Ezt szem előtt tartva az Anritsu érzékelőfejeit úgy tervezték, hogy nagy érzékenységet biztosítsanak anélkül, hogy feláldoznák az ismételhetőséget és a megbízhatóságot.

A FOCUS funkció: A fémszennyeződések minden formában és méretben előfordulnak, mint például drótok, forgácsok és pelyhek. A FOCUS funkció a nehezen detektálható valós szennyeződések fokozott érzékelését biztosítja. Nagy érzékenységű érzékelés mind a vas-, mind a színesfémek esetében. Az Anritsu szabadalmaztatott kettős frekvenciás technológiája egyszerre optimalizált a vas- és nemvas fémek érzékelésére.

Smart Guide: tökéletes a HACCP-hez A fémdetektorok a HACCP-programokban kritikus ellenőrzési pontnak (CCP) számítanak, és érzékelési ellenőrzéseket igényelnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek-e az előírásoknak. A Smart Guide könnyen érthető formátumban irányítja az észlelési és működési ellenőrzéseket. Beállítható a működés leállítása, ha a tesztelés nem sikerül, biztosítva a megfelelőséget, így a kezelői képzés is minimálisra csökken.

A berendezés több méretben is elérhető!

A nagy érzékenységű fémdetektor rendszer előnyei

  • A képernyőn megjelenő, lépésről lépésre végigvezetett utasítások, hogy a napi kezelési ellenőrzéseket könnyen véghez lehessen vinni
  • Valós idejű gyártási állapot kijelzése
  • Ez a sorozat háromszor jobb jel/zaj aránnyal rendelkezik, mint a hagyományos berendezések
  • Opcionális vonalkód olvasóval
https://www.youtube.com/watch?v=JSdn_49ApaQ&t=1s

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu DUW wave brochure.pdf application/pdf 4.26 MB